Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Nyheter

Alle nyheter

God sommer 2021 Isopartner No

Åpningstider sommeren 2021

18.06.2021
  • Avdeling Moss: Normale åpningstider hele sommeren.
  • Avdeling Oslo: Normale åpningstider hele sommeren.
  • Avdeling Bergen: Stengt uke 27 – bestilling av varer denne uken, bes henvendes til avdeling Moss – tlf 69 24 40 80.
  • Avdeling Trondheim: Normale åpningstider hele sommeren.

Vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER.

Les mer
web

Velkommen til vår nye hjemmeside!

06.05.2021

Isopartner lanserer nå en ny webside, med fokus på brukervennlighet gjennom enkel navigering og fokus på bedriftens forretningsområder.

Les mer
mistakes at construction site

Tre fallgruver ved installasjon av halogenfri cellegummiisolasjon

19.04.2021

Standard cellegummi og halogenfri cellegummiisolasjon kan ha forskjellige egenskaper og oppførsel når man skal bearbeide og montere disse. Les mer om 3 fallgruver du bør være klar over, når du installerer denne type cellegummi.

Les mer
oil plattform

Optimalisering av industrianlegg ved å redusere korrosjon under isolasjon

12.04.2021

Korrosjon er det mest kostnadskrevende problemet industrien har i dag, både on- og offshore. På grunn av korrosjon under isolasjon på rør og utstyr (KUI) er selskaper tvunget til å reparere og/eller erstatte store deler til betydelige kostnader. Dette fører til at levetiden til industrielle anlegg forkortes.

Les mer
ship

Isolasjonskrav til produkter for skipsbygging

09.04.2021

Det store produktutvalget kan det gjøre vanskelig å finne det rette produkt. Vi ser nærmere på hvordan man velge riktig produkt og vi skal se på bruksområder, krav til produktet, installasjonsmetoder og dokumentasjon.

Les mer
frozen pipeline

Rett isolasjon kan redusere varmetap

09.04.2021

Når et vannrør befinner seg i innestengte/uoppvarmede rom, hvor omgivelsestemperaturen kan falle ned til 0˚C, kan det få den konsekvensen at vannet fryser, vannrøret utvider seg og dermed sprekker.

Les mer
logo jotun

Ny leverandør av brannmaling på stål

06.04.2021

Isopartner fortsetter med det gode arbeide å samarbeide med de beste leverandører i vår bransje og er stolt å kunne fortelle å ha inngått et samarbeid med ny leverandør av brannmaling. Jotun er en av verdens ledende produsenter av maling, belegg og pulver belegg. Jotuns virksomhet sikrer det aller best i malingssystemer og produkter for å beskytte og dekorere overflater i boligen, skipsfart og industrielle markeder. 

Les mer
Trondheim warehouse inside

Nyetablering og nyansettelser

06.04.2021

Isopartner AS vokser og etablerer ny avdeling utenfor Trondheim på Sveberg i Malvik kommune. Lageret er i ferd med å fylles opp med produkter i tillegg til at to nye ansettelser er på plass.

Les mer
pipe with raindrops_condensation

Våte isolasjonsmaterialer isolerer ikke!

18.03.2021

Armaflex' isolasjonsmaterialer beskytter godt mot fuktabsorpsjon og sikrer en langvarig høy energieffektivitet.

Les mer
Insulthin HT

InsulThin® HT - isolasjon som forkorter montasjetid

17.03.2021

Mikroporøse isolasjonsprodukter har høy temperaturmotstand, lav varmeledning, er lette i vekt og har utmerket motstandsdyktighet mot endringer i temperatur. De produseres etter forskjellige spesifikasjoner når det kommer til tetthet og fleksibilitet.

Les mer
Terostat belegg på et LNGanlegg

Foamglas® isolasjon på offshoreinstallasjoner

16.03.2021

Å bruke Foamglas isolasjon på Offshoreinstallasjoner gir fordeler i forhold til KUI (Korrosjon under isolasjon). FOAMGLAS® Terostat Spacer Systems er et nytt avstandsisoleringsprodukt fra FOAMGLAS® Owens Corning hvor avstandselementer er limt innvendig på celleglass-skålene for å få avstand mellom innsiden på skål og rør. Dette er installasjonsvennlig, kostnadseffektiv og lite utsatt for korrosjon under isolasjon.

Les mer
Pir rørskåler i LNG anlegg

PUR eller PIR isolasjon?

01.03.2021

Forkortelser kan ha sine ulemper og fordeler, man kan misforstå innholdet og det kan skape forvirring. Allikevel kan forkortelser virke forenklende og tidsbesparende.

I denne artikkelen vil vi ta for oss forkortelsene PIR og PUR som brukes i byggebransjen og hva som er forskjellen mellom disse.

Les mer
sound bounces

Komfort og stillhet med lyddempende produkter

17.02.2021

VVS-systemer lager støy fra ett rom til et annet. Uten akustisk behandling fungerer rør og kanaler som baner der lyden kan overføres gjennom hele bygningen.

Les mer
fjær i vinden

Miljøeffekt med mindre vekt på isolasjonen

11.02.2021

Vekt spiller en stadig større rolle i hele isolasjonsbransjen. Mindre vekt på isolasjon gir mulighet for kostnadsbesparelser og har en miljøeffekt. Sammen med Bjørn Frostmann fra Armacell GmbH, Norge, har vi sett på faktorer som skal taes hensyn til når det gjelder vekt og vektberegning. 

Les mer