Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Første driftsår for Isopartner i Midt-Norge –Dette har kundene våre satt pris på

–Det var heftig å starte ny virksomhet midt i pandemien, sier regionsansvarlig Midt- og Nord-Norge, Rolf Erik Magnussen. Et driftsår er tilbakelagt for den nye Isopartneravdelingen på Sveberg i Malvik kommune utenfor Trondheim. Avdelingen forsyner Midt- og Nord-Norge, men det er i distriktet rundt Trondheim veksten har vært størst.
–Isolatører, rørleggerfirmaer og ventilasjonsfirmaer i distriktet kommer nå hit og henter det de trenger på dagen. Det har lettet hverdagen i den grad at de også handler mer av det de trenger her hos oss, forklarer Rolf Erik.

Levering til anleggsplass

Rolf Erik forteller videre at det som virkelig har satt fart i omsetningen i Trondheimsdistriktet, er at de nå tilbyr utkjøring av varer. –Vi skaffet oss en tre og et halvttonner for en måneds tid siden, og tilbyr nå utkjøring av varer på dagen. Slik bidrar vi til å styrke Isopartners gode rykte som en leverandør som er gode på hurtige leveranser. Og responsen har vært storveis; dette har kundene satt virkelig pris på, og de benytter seg av utkjøring i stor grad, sier han.

Kundenes ønskeliste

Isopartner på Malvik slapp å starte på bar bakke ettersom man overtok kundene som tidligere tilhørte hovedkontoret i Moss. Men Rolf Erik og kollega Tor Olav Johnsen har ikke nøyd seg med det. De har i tillegg jobbet systematisk med å kartlegge hva kundene vil ha. –Vi har spurt kundene hva de ønsker at vi har tilgjengelig på lager. I det store og det hele har disse ønskene vært enkle å etterkomme, og derfor opplever vi at vi får mer av kundenes bestillinger, sier Rolf Erik.

Det er avgjørende å ha riktige produkter og være leveransedyktig, men teknisk isolasjon er et vanskelig fag, og kompetanse er etterspurt. –Vi har jo noen år bak oss i denne bransjen, og kundene våre er alltid ute etter rådgiving og problemløsning. Og det bidrar vi med i rikt monn, avslutter Rolf Erik Magnussen.

Kontaktinfo

Rolf Erik Magnussen                             Tor Olav Johnsen

rolf.erik.magnussen@isopartner.no       tor.olav@isopartner.no

+47 90100368                                        +47 47 70 25 79

Gå til WEBSHOPPEN