Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Isolasjon rør: Ingen produkter er raskere å montere

Som en betydelig leverandør av teknisk isolasjon til offshore og landindustri, jobber Isopartner tett med kundene for å løse deres utfordringer. En av dem er å øke ROI på alle deler av et prosjekt. 

Armacell Ultima ACR Pre Clad

Isolasjon av rør er en tidkrevende prosess som tradisjonelt innbefatter flere operasjoner. Slik var det i hvert fall inntil Armacell og Isopartner lanserte Armacell Ultima ACR Pre Clad.

Dette er en høykvalitets, temperatur- og kjemikaliebestandig, mantlet slange som er godkjent i TR 1660 (Equinor standard). 

Når vi hevder at det ikke finnes noen andre produkter på markedet som er like raske å montere, skyldes det den overlappende, selvklebende kappen i fleksibel og elastisk EPDM-gummi. Legg Ultima ACR rundt røret som skal isoleres, fjern beskyttelsespapiret på den selvklebende delen av kappen, og klistre det over skjøten. 

Snittflaten får litt lim før den neste lengden festes på røret og skyves inn under den overlappende duken på forrige lengde. Fjern beskyttelsespapiret og tett skjøten med den selvklebende duken.

Med denne enkle monteringsprosessen trenger du kun kniv og fugepistol for å gjøre jobben raskt og effektivt.

Reduser monteringstiden med 20 prosent

Den sjablon-aktige kontraktstrukturen i offshore setter tydelige grenser for handlingsrom og prisforventninger. Det betyr at vi må øke kvaliteten på produktene vi utvikler, eller utvikle produkter som tar ned monteringstiden, dersom vi skal påvirke denne viktige parameteren.

Erfaringer med Ultima ACR i markedet viser at kundene kan forvente minimum 20% reduksjon av monteringstid for isolasjon av rør. I tillegg sparer man utgifter til lim og pensler.

Tilpasset bruksområdet

Armacell Ultima ACR Pre Clad er utviklet for å forenkle isolasjon av rør i krevende miljøer. Den tilfredsstiller derfor de strengeste kvalitetskravene. Vi har utstyrt kappen med en 20 års garanti mot brudd, og den er UV-resistent, kjemikalieresistent og vanntett. Ultima ACR har innebygd diffusjonssperre, og den reduserer risikoen for korrosjon under isolasjon (KUI / CUI).

Avlutningsvis minner vi om at Isopartner har Armacell Ultima ACR Pre Clad på lager, og vi kan levere den så fort du trenger.

Bestill her!