Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Olje- og Gassindustri

Marine & offshore insulation isopartner

Tilby produkter og løsninger for olje- og gassindustrien

Isopartner har både kompetanse og produkter for dette segmentet. Lageret vårt i Bergen, på den norske vestkysten, er strategisk plassert og produktspekteret her er spesielt skreddersydd for våre kunder og andre selskaper som jobber i oljeindustrien.

Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen håndtering og levering av store og komplekse ordrer.

Vi tilbyr produkter for varmeisolasjon og passiv brannbeskyttelse for offshore, petrokjemisk og tung industri.

prorox

ProRox PS960 - Industrielle rørseksjoner med WR-Tech™

WR-Tech™ er et innovativt vannavvisende bindemiddel som reduserer risikoen for korrosjon under isolering. ProRox PS 960 er en ferdig formet rørseksjon i ikke-brennbar steinull.

Produktet er egnet for termisk og akustisk isolering av industrirør med høy temperatur. Produktet kan leveres med fabrikkpåført armert aluminiumsfolie.

Produkter

Armaflex LTD 

Isolasjon av cellegummi for kryogeniske og lave temperaturer ned til 180 °C.

Svært fleksibelt, kryogenisk isolasjonsmateriale med lukket cellestruktur for bruk i Armaflex kryogeniske systemer, som er pålitelig og gir god ytelse på industrielle rør for prosessrør og tanker.

armaflex ltd
festematerial

Blindnagler fra Goebel

I forbindelse med isolering og konstruksjon er metallkledningssystemer svært viktige og danner grunnlaget for lang levetid, lave vedlikeholdskostnader og redusert isolasjonstap. Bruk av riktig kvalitet på festemidler som skruer og/eller popnagler spiller en avgjørende rolle.

Relaterte nyheter

Terostat belegg på et LNGanlegg
Terostat belegg på et LNGanlegg

Fordeler med Foamglas® isolasjon på offshoreinstallasjoner

Visste du at Isopartner har et komplett utvalg av Foamglas produkter?

Å bruke Foamglas isolasjon på Offshoreinstallasjoner gir fordeler i forhold til KUI (Korrosjon under isolasjon). FOAMGLAS® Terostat Spacer Systems er et nytt avstandsisoleringsprodukt fra FOAMGLAS® Owens Corning hvor avstandselementer er limt innvendig på celleglass-skålene for å få avstand mellom innsiden på skål og rør. Dette er installasjonsvennlig, kostnadseffektiv og lite utsatt for korrosjon under isolasjon.

Mikroporøse isolasjon
Insulthin HT

InsulThin® HT - isolasjon som forkorter montasjetid

Mikroporøse isolasjonsprodukter har høy temperaturmotstand, lav varmeledning, er lette i vekt og har utmerket motstandsdyktighet mot endringer i temperatur. De produseres etter forskjellige spesifikasjoner når det kommer til tetthet og fleksibilitet.

Høy termisk stabilitet, ekstrem lav varmeledningsevne og at produktet ikke støver er viktig i offshoreindustrien og produktet InsulThin® HT oppfyller disse krav, i tillegg til at isolasjonsproduktet er supertynn.

PIR - den "forbedrede versjonen" av PUR
Pir rørskåler i LNG anlegg

PUR eller PIR isolasjon?

Forkortelser kan ha sine ulemper og fordeler, man kan misforstå innholdet og det kan skape forvirring. Allikevel kan forkortelser virke forenklende og tidsbesparende.

I denne artikkelen vil vi ta for oss forkortelsene PIR og PUR som brukes i byggebransjen og hva som er forskjellen mellom disse.

Våre leverandører