Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!
webshop

Velkommen til vår nye hjemmeside!

Isopartner lanserer nå en ny webside med den hensikten å ha en tydelig profil. Den fokuserer på brukervennlighet gjennom enkel navigering, på bedriftens forretningsområder, dyktige medarbeidere, aktuelle kundecaser og satsingen på nye digitale plattformer.

Enkel navigering

- Vi la vekt på en enkel navigering. Vårt mål er å gjøre isopartner.no til websiden du besøker når du vil kjøpe teknisk isolering, sier Markedsansvarlig Ulrike Gjermundsen. 

På isopartner.no kan du også blir bedre kjent med våre avdelinger og våre leverandører. Bransjene er nå tydeligere definerte, og vi viser nå våre kunder mange spennende områder som illustrerer hva Isopartner er mest opptatt av: å være din foretrukne partner og leverandør av teknisk isolasjon.

Ny design i webshop tekniskisolering.no

Ikke bare har nettsiden fått nytt design, vi har også jobbet med webshopen vår. Det er ikke enkelt for deg som kunde å se forandringer, bortsett fra farger og designet. Vi skal starte med lagerutsalg i shopen, for å kunne gi mer plass til nye produkter. Du vil finne produkter som kan være rester fra enkelte prosjekter, som er nær utløpsdatoer eller kan ha ukurante dimensjoner. 

Dette produktutvalget tilbys kun kunder, som handler i webshop og har begrenset antall. 

Hvorfor ikke ta en titt allerede idag? Til nettbutikk

Isopartner ønsker eksisterende og nye brukere velkommen til den nye hjemmesiden og å handle i vår nye webshop!

Leter du etter noe? Kontakt oss idag

group1
Interesse
group2