Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

TEKNISK ISOLASJON PÅ ETT STED

Trenger du en leverandør og en partner på teknisk isolasjon er Isopartner et naturlig valg.

Les mer om oss

NYHETER

Conlit rocker fremdeles

montering av rockwool conlit

Da Rockwool lanserte Conlit 150 tidlig på 90-tallet, var det en innovasjon som effektiviserte isolatørens hverdag og gjorde det mulig å spare plass når man skulle brannisolere bærende stålkonstruksjoner. 300-serien er de fremdeles den eneste i verden som klarer å produsere.

Les mer

Tec7: Vidundermiddelet norske håndverkere elsker

Tec7 product

Enten du er håndverker eller kontorist har du garantert et forhold til Tec7. På byggeplassen, i båthavna, campingplassen og på de mest utenkelige steder, både over og under vann, sverger man til Tec7 for å lime, fuge og feste ting så de virkelig sitter. Men visste du at Tec7 egentlig ble oppfunnet av japanske jordskjelvforskere?

Les mer

PACKOUT forenkler isolatørens hverdag

The_Canopy_Studio_-_Milwaukee_Accessories_PPE

Som isolatør og håndverker går dagen så mye lettere når du har utstyret i orden – og ikke minst – orden i utstyret. En råtøff, enkel og populær løsning vi leverer mye av om dagen er koffertsystemet PACKOUT™ fra Milwaukee.

Les mer

Isolering av rør og kanaler i henhold til Tek17

TEK17

Hva er reglene i TEK17 når du skal isolere rør og ventilasjonskanaler for å redusere varmetap og minimere røyk og spredning av brann? Vi gir deg en kort introduksjon til reglene i Byggteknisk forskrift.

Les mer

Vår kompetanse

Isopartner er opptatt av faglig kompetanse og har satt seg som mål å øke denne kompetansen hos kundene.

Vi har foreløpig ingen kurs tilgjengelig.

Vår ekspertise

Isopartner har ekspertise i områdene som passiv brannbeskyttelse, teknisk isolering i tillegg til kjennskap til område olje og gass og marine industrien

Service

Visste du at ...?

Isolasjonskrav til produkter for Marine- og Offshoreinstallasjoner

Energi
Insulation requirements

Det store produktutvalget kan det gjøre vanskelig å finne det rette produkt. Vi ser nærmere på hvordan man velge riktig produkt og vi skal se på bruksområder, krav til produktet, installasjonsmetoder og dokumentasjon.

 

Les mer

Redusere korrosjon under isolasjon

KUI
oil plattform

Korrosjon er det mest kostnadskrevende problemet industrien har i dag, både on- og offshore. På grunn av korrosjon under isolasjon på rør og utstyr (KUI) er selskaper tvunget til å reparere og/eller erstatte store deler til betydelige kostnader. Dette fører til at levetiden til industrielle anlegg forkortes.

Les mer

PUR eller PIR isolasjon

Isolasjon
Pir rørskåler i LNG anlegg

Forkortelser kan ha sine ulemper og fordeler, man kan misforstå innholdet og det kan skape forvirring. Allikevel kan forkortelser virke forenklende og tidsbesparende. I denne artikkelen vil vi ta for oss forkortelsene PIR og PUR som brukes i byggebransjen og hva som er forskjellen mellom disse.

Les mer

Om Isopartner AS

Vurderer du Isopartner AS bør du velge oss fordi du fortjener den beste service!

Les mer hvorfor kundene velger oss som sin leverandør

Er det noe du leter etter? Kontakt oss

group1
Interesse
group2