Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

ISOPARTNER LANSERER PODCASTEN “ISOLERT SETT”

ISOPARTNER kunngjør i dag lanseringen av podcasten “Isolert sett”, hvor formålet er å sette teknisk isolasjon på agendaen.

Abonner på podcasten: på YouTube  på Spotify

Få e-post hver gang vi sender en ny episode

Se episode 1: Podcasten som setter teknisk isolering på agendaen

 

Se episode 2: Armacell om bransjens fremtid og deres løsninger: - Det er røyken som tar liv når det brenner i et bygg

Et fag og en bransje de fleste vet lite om

Programlederne i podcasten Isolert sett, Camilla, Gerry og Trond Erik

Podcasten “Isolert sett” er nå tilgjengelig på YouTube, Spotify og flere andre kanaler, både på lyd og video. Programleder er Camilla Tangen Kuvene, som har med seg ankrene Gerry Rene Hilt og Trond Erik Johansen, begge med lang fartstid fra bransjen. På gjestelisten finner vi både aktører fra isoleringsbransjen og kjente isolasjonsprodusenter som Rockwool, Armacell, Paroc og Glava. 

– Som folk flest, kan jeg ganske lite om teknisk isolasjon. Men i arbeidet med denne podcasten har jeg skjønt hvor viktig dette faget er, og at det omgir oss omtrent overalt hvor vi ferdes i hverdagen, enten det demper støy, beskytter mot brann eller sparer energi, sier Kuvene.

En viktig brikke i det grønne skiftet

Administrerende direktør i ISOPARTNER, Arne Schultz, håper podcasten vil bidra til å øke bevisstheten rundt teknisk isolasjon, og hvor viktig det er for å skape en bærekraftig fremtid:

– Skal vi lykkes med det grønne skiftet, er teknisk isolasjon helt avgjørende. Få tiltak reduserer CO₂-utslippene eller energiforbruket mer. Isolerer man et industrianlegg, er det tilbakebetalt på to år, men effekten på planeten vår er langt større. Jeg håper podden kan bidra til å spre dette budskapet videre og gjøre flere nysgjerrige på denne viktige bransjen. 

Teknisk isolasjon, mer enn kun energieffektivitet

Teknisk isolasjon er et samlebegrep for en rekke underdisipliner hvor formålet spenner seg fra å spare energi til å dempe støy, redusere skader i tilfelle brann, forebygge kondens og rust, eller beskytte mennesker og omgivelser fra høye temperaturer. Markedssjef, Erlend Førsund, er derfor ikke redd for å gå tom for temaer å podde om. 

– Så lenge vi brenner for det vi driver med og vet hva vi snakker om, vil vi ha nok mat til denne podcasten. Slik jeg kjenner mine kolleger, mangler det hverken på passion eller kunnskap. Vi har en lang liste med temaer og gjester, som vi gleder oss til å prate med, så dette blir spennende, sier Førsund.  

Abonner på podcasten: på YouTube  på Spotify

Få e-post hver gang vi sender en ny episode