Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

ISOPARTNER inngår partneravtale med Glava om distribusjon av teknisk isolasjon

ISOPARTNER inngår partneravtale med Glava om distribusjon av teknisk isolasjon

MOSS, 17. Januar 2023: ISOPARTNER og Glava har inngått en partneravtale som skal gi isoleringsentreprenørene økt tilgjengelighet på teknisk isolasjon fra Glava.

ISOPARTNER og Glava startet samarbeidet for tre år siden, men med den nye avtalen vil ISOPARTNER bredde sortimentet og volumet av Glavas produkter på sine lager i Moss, Bergen, Oslo og Trondheim og levere direkte til isolatørene både på små og store leveranser. 

– Vi er veldig glade for å ta samarbeidet med Glava til et nytt nivå. Dette er et ytterligere steg for å sikre våre kunders konkurransedyktighet. Som totalleverandør innen teknisk isolering med markedets bredeste produktutvalg, er denne avtalen med på å sikre at våre kunder får økt tilgang til høykvalitetsprodukter i glassull fra en kjent og respektert merkevare, sier Arne Schultz, adm. direktør i ISOPARTNER AS. 

Markedssjef for teknisk isolasjon i Glava, Roar Steen Holst, ser også store gevinster for deres kunder gjennom den nye samarbeidsavtalen:

– Med sin ekspertise, produktutvalg og leveringsdyktighet har ISOPARTNER opparbeidet seg en unik posisjon i markedet for teknisk isolering. Vi ser frem til å samarbeide tett med dem for å levere Glavas høykvalitetsprodukter til våre felles kunder.

Glava er en ledende produsent av teknisk isolasjon i glassull for bygg- og industrisegmentet. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter for lyd- og varmeisolering, inkludert rør- og maskinisolering, akustiske løsninger og komplette isolasjonspakker. Glava har et sterkt fokus på miljø og kvalitet, og alle produktene er produsert i samsvar med de høyeste miljø- og kvalitetskravene. Selskapet har også en omfattende portefølje av tjenester, inkludert teknisk rådgivning, og opplæring. Les mer på www.glava.no.

ISOPARTNER er Norges ledende totalleverandør av teknisk isolasjon. Selskapet eies av IPCOM, en europeisk gruppe av produsenter og distributører innen teknisk isolering med 1200 ansatte og mer enn 50 utsalgssteder i 16 land. ISOPARTNER har et sterkt fokus på miljø og kvalitet, og samarbeider kun med produsenter som oppfyller de høyeste miljø- og kvalitetskravene. ISOPARTNER har høy kompetanse innen teknisk isolering og yter også teknisk rådgivning for sine kunder. Les mer på www.isopartner.no.

Kontaktpersoner:

Partneravtale mellom Isopartner og Glava: Marc Beyse og Arne Schultz (Isopartner), Roar Steen Holst og Jan-Thore Oseth (Glava)

Partneravtalen er signert. Fra venstre: Marc Beyse (IPCOM), Arne Schultz (ISOPARTNER), Roar Steen Holst (Glava), Jan-Thore Oseth (Glava).