Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Om IPCOM Gruppen

Bærekraftige isoleringsprodukter

Som en del av IPCOM, en belgisk gruppe europeiske selskaper som spesialiserer seg på distribusjon av bygnings- og tekniske isolasjonsmaterialer og relaterte produkter, tilbyr vi et bredt spekter av produkter og systemer for termisk, akustisk, brannsikker og bærekraftig isolering av tekniske installasjoner.

IPCOM-gruppen, med hovedkontor i Belgia, er en raskt voksende gruppe selskaper med fokus på isolasjon. Gruppen består av over 20 selskaper som utvikler, produserer eller selger produkter og systemløsninger for alt som har med varmeisolasjon, passiv brannbeskyttelse og lydisolasjon å gjøre. Kundene er installatører og internasjonale byggefirmaer, grossister og OEM'er i et bredt spekter av bransjer og i et bredt spekter av markeder i mange europeiske land.
 

IPCOM logo
IPCOM group ISOPARTNER

IPCOM i tall

IPCOM ble grunnlagt i 2010 i Belgia som et felles initiativ fra Waterland PE og Waeyaert-Vermeersch Insulation. IPCOM ble raskt markedsleder innen bygningsisolasjon og teknisk isolasjon i Belgia. I dag har IPCOM mer enn 1500 ansatte og leverer sine løsninger gjennom et nettverk av mer enn 80 avdelinger i 19 europeiske land.

Les mer om IPCOM