Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Høye temperaturkrav i prosessindustri

high temperature solutions industry

I metall- og prosessindustrien er man avhengig av at isolasjonsmateriell tåler høyere temperaturer enn vanlig. AES fiber produkter oppfyller høytemperaturkravene mellom 1200 °C og 1500 °C.

Mens glass- og steinull brukes til isolasjon ved lavere temperaturer (i snitt mellom 200 °C -500 °C) er det AES fiber produkter oppfyller høytemperaturkravene på rundt 1200 °C. Gjennom samarbeidet med Insulcon, har Isopartner hatt tilgang til høytemperaturprodukter i lengre tid og det skjer stadig forbedringer i markedet.

INSULFRAX® LTX er neste generasjons INSULFRAX® produkter

INSULFRAX® LTX har samme fordelene som tidligere INSULFRAX® matter (INSULFRAX® S og INSULFRAX® LT), men nå med forbedrede fysikalske egenskaper som forbedrer termisk ytelse og behandling. INSULFRAX® LTX-mattene er uorganiske og bindemiddelfrie med mindre støv og har en betydelig forbedret overflatefinish. Matten er lettere å håndtere og kutte, noe som gir raskere montering, reduserer hudirritasjon og reduserer skrap. I tillegg har INSULFRAX® LTX-matter en høy strekkfasthet.

Hvilke besparelser gir høytemperaturisolasjon?

De nye INSULFRAX® LTX-produktene gir både energi- og kostnadsbesparelser. Den forbedrede LTX-isolasjonsytelsen gjør det mulig for bedrifter å spare energikostnader og oppfylle strenge CO2-utslippsmål uten å ofre isolasjonsytelsen. Mattene krever mindre tetningsmasse eller mattetykkelse enn standard AES-matter, og skaper verdifull plass i kjeler og ovner. Ved å redusere isolasjonstykkelsen med opptil 25% kan penger bli spart.

INSULFRAX® LTX matteprodukter har følgende fremragende egenskaper:

  • Utmerkede isolasjonsegenskaper
  • Høy temperatur stabilitet (opptil 1200 ° C)
  • Motstand mot termisk sjokk
  • Høy strekkfasthet og elastisitet
  • Lett vekt
  • Utmerket fleksibilitet
  • Gode akustiske egenskaper