Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Stadig flere handler teknisk isolasjon på nett

Digitaliseringen har for lengst nådd isolasjonsbransjen, og blant kundene våre ser vi en økt interesse for å bruke webshopen. En av dem er HNH Isolering, som nå gjør alt innkjøp via nett. – Vi bruker den døgnet rundt, sier daglig leder Kim Håvak.

Sparer tid på å bestille isolasjon via webshopen

Isolasjonsfirmaet HNH Isolering er en av kundene som siden oktober 2022 har handlet alt av isolasjon via nettbutikken. De er 42 ansatte og omsetter for cirka 55 millioner. Et av de største prosjektene de jobber med er Drammen sykehus, som skal stå ferdig i 2024. 

– Vi sparer mye tid ved at en person bestiller i stedet for at vi er ti til femten mann innom Isopartner hver dag og henter selv. Vi legger inn bestillinger både sent og tidlig, søndager også, så vi bruker den døgnet rundt. Isopartner har et godt produktutvalg og har som regel varer på lager. Fra hentelageret i Oslo er det kort vei til byggeplassen når vi trenger noe, forteller Håvak.

Foto: Bredt utvalg på bred skjerm. I tillegg til å bestille produkter, bruker Kim Håvak webshopen til å hente ut datablader, FDV-er og EPD-er fra sitt kontor i Son. 

Kim Håvak bruker Isopartners nettbutikk daglig til å kjøpe teknisk isolasjon

Tidlig ute med på nettbutikk

– Vi lanserte webshopen allerede i 2011, men det er først nå vi ser at bruken tar av. Vår visjon har hele tiden vært å gi kundene våre full tilgang til produkter, priser og dokumentasjon, døgnet rundt, og webshopen er det viktigste instrumentet for å realisere den visjonen, sier adm. direktør, Arne Schultz.

Trond Erik Johansen og Mette-Regi Olsen er ambassadører for Isopartners nettbutikk

Ivrer for netthandel

Isopartnerne Mette-Regi Olsen og Trond-Erik Johansen ivrer for å få flere kunder til å benytte seg av nettbutikken. 

– De mest åpenbare fordelene er at du i ro og mak kan legge inn bestillinger når du vil. Du unngår også potensielle misforståelser som kan oppstå når du ringer inn på telefon. Ikke minst har du alt av dokumentasjon ett klikk unna, også prislister og ordrehistorikk, sier Johansen.

–  Da nettbanken ble introdusert tidlig på 2000-tallet var mange irritert over å måtte gjøre ting selv på datamaskinen. Nå er det motsatt. Du blir irritert hvis du er nødt til å møte opp i banken eller ringe. Jeg tror vi går den veien med handel i bedriftssegmentet også, legger Olsen til.

Foto: Trond-Erik og Mette-Regi er ambassadører for nettbutikken.

Ivrer for netthandel

tekniskisolering.no har du tilgang til hele Isopartners produktspekter, med priser og dokumentasjon. Har du ikke konto, klikk her for å registrere en bruker. Hvis du er kunde hos oss fra før, får du tilsendt brukernavn og passord. Hvis du ikke er kunde fra før, vil en av våre selgere ta kontakt med deg for å opprette deg som kunde. Ser fram til en hyggelig handel! :)

Register deg som bruker av nettbutikken her  Besøk nettbutikken vår her