Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

NH/Armaflex Smart: Halogenfri cellegummi uten trøbbel

Med nye NH/Armaflex Smart har Armacell løst problemene knyttet til halogenfri cellegummi. Der man tidligere opplevde at isolasjonen var følsom og lett sprakk, har montørene nå et produkt som oppfører seg mer som vanlig cellegummi.

I tillegg til de nevnte nye egenskapene, har Armacell forbedret miljø- og bruksområdene. Ved brann utvikles ikke giftig røyk. Når isolasjonen ikke inneholder halogener, utelukkes toksiske problemer. 

Følgeskader av en brann kan gjøre kostnader høyere enn den faktiske brannskaden. Derfor er det krav om halogenfrie isolasjonsmaterialer på flyplasser, sykehus, skoler og andre bygg der en brann kan gjøre uopprettelig skade. 

Tidligere har halogenfri gummi vært vanskelig å håndtere og blitt sprø over tid. Nå har man et halogenfritt produkt som fremdeles ikke avgir giftig gass, men som nå også er fleksibel og aldringsbestandig. 

Isopartner har nå fått NH/Armaflex Smart inn i sitt sortiment og er klare til levering!

Kompromissløs uten halogener

Armacell har med sin halogenfrie cellegummi gjort et viktig fremskritt for teknisk isolering. NH/ArmaFlex Smart er basert på en banebrytende teknologi og utgjør en reell forskjell både for kundene og montørene.

Fleksibiliteten og den høye UV- og aldringsmotstanden er enestående og sikrer kondenskontroll og høy energieffektivitet som varer i mange år.

Slutt på sprø cellegummi

Tidligere førte arbeidet med halogenfri cellegummiisolasjon og den grove cellestrukturen til til høyere limforbruk og lengre utluftingstid, i motsetning til cellegummi med mikroceller.

UV-stråling gjorde overflaten på den gamle halogenfrie isolasjonen tørr og sprø over tid. Det problemet var like aktuelt både innendørs og utendørs og tørket rett og slett ut cellegummien. Over tid ble isolasjonen mindre fleksibel, tålte mindre belastninger enn opprinnelig og kunne i verste fall sprekke opp. 

Disse spenningene i kombinasjon med UV-stråler og manglende fleksibilitet, førte ofte til at små sprekker til slutt revnet helt. 

NH/Armaflex Smart har bedre isolasjonsevne

Nye NH/Armaflex Smart er fleksibel, har høy UV-motstand og bedre isolasjonsevne enn alternative produkter. Produktet eliminerer dessuten de tradisjonelle problemstillingene ved montering av cellegummi, slik som dette: tre fallgruver ved installasjon av halogenfri cellegummi