Vi gleder oss til e-posten din
Ring oss nå!

Ny isolasjon for 4 mm aluminiums-konstruksjoner

For skipsindustrien er det en stor nyhet at kun én tykkelse isolasjon kan benyttes til 4mm aluminium bulkhead og dekk. Isopartner vil levere SeaRox til flere skipsverft i Norge fremover. 

Rask og enkel installasjon med ett lag

Alle løsninger er mulige med kun ett produkt i én tykkelse. Isoleringen utføres raskt og enkelt i ett lag med minimal bearbeiding. Velg mellom SeaRox FM 6050 ALU eller SeaRox FB 6050 i 75 mm tykkelse.
De nye løsningene for 4 mm aluminiumsskrog kompletterer eksisterende løsninger for 6 mm.

Du trenger kun én dimensjon

En av fordelene er enkel logistikk og mindre behov for lager; alle konstruksjoner kan isoleres med kun ett produkt i én enkelt dimensjon.
Den nye serien for 4 mm konstruksjoner brukes ofte på mindre marinefartøy og ferger, yachter, fiskefartøy og andre kystnære fartøy. Felles for disse er det at det er trangt om plassen når isolasjonen skal monteres.

SeaRox lettvektsisolasjon på rull

Effektivt å jobbe med

På et begrenset areal er det en stor fordel at SeaRox krever mindre logistikk, planlegging og prosjektering. Da er det praktisk og effektivt at montørene kan plukke alt fra den samme pallen. 
Svinnet reduseres også betraktelig når man klarer seg med én dimensjon. Normalt er det vanlig å kombinere flere typer produkter og tykkelser. 
Med SeaRox får du bedre logistikk og et mye enklere innkjøp. Isopartner skaffer enkelt SeaRox produkter fra Rockwool og er klare til levering.

Svært gode tester

De nye løsningene er toppet med fordeler. Lettvektserien SeaRox har den høyeste brannsikkerheten og er testet i henhold til IMO 2010 FTP-kode på 4 mm aluminiumsplater. Den har høy akustisk ytelse og er testet i henhold til ISO 10140-2 og ISO 717-1. I tillegg har SeaRox MED-sertifikater med inkludert detaljerte installasjonstegninger.

Kjøp SeaRox her