Norsk grossist av tekniske isolasjonsmaterialer

Trenger du en leverandør og en partner på teknisk isolasjon er Isopartner et naturlig valg.

bygg

Forretningsidé og visjon

Vår forretningside: Isopartner AS er grossist av tekniske isolasjonsmaterialer. Med riktige kvalitetsprodukter levert til rett tid, til rett sted og til rett pris skal vi gjøre kundene så fornøyde at de velger oss som hovedleverandør av teknisk isolasjon.

Vår visjon: Sammen med kunden skal vi skape resultater slik at vi begge lykkes!

Vår historie: Selskapet ble stiftet i 1991 og har siden 1992 vært eid av den tyske isolasjonsprodusenten Kaimann GmbH. I 2013 ble vi en del av IPCOM-gruppen og byttet firmanavn til Isopartner AS. Hovedkontor og -lager ligger i Moss, avdelingslagere befinner seg i Oslo og Bergen.

Miljøansvar hos Isopartner

Riktig isolasjon sparer miljøet

Som ledende distributør av teknisk isolasjon i det norske markedet har Isopartner AS også et miljøansvar og etterspørsel etter grønnere og energisparende bygg vil øke i årene fremover. Produktene Isopartner har i sitt varesortiment er godkjent for BREEAM-prosjekter og inneholder ingen helsefarlige stoffer. 

Fordeler som kommer kundene tilgode

Fordeler som kommer kundene tilgode

Isopartners hovedlager, som rommer et bredt sortiment av produkter for teknisk isolasjon ligger strategisk plassert utenfor Moss og synlig fra E6. Sammen med stor parkeringsflate og enklere tilkomst for transport, lasting og lossing sikrer Isopartner bedre leveringsevne og logistikkmessige fordeler.

Fremragende kundeservice er det som har gjort Isopartner til den foretrukne leverandøren av teknisk isolasjon på markedet, med hensyn til rask respons på kundeservice, presise leveranser og kvalitetsprodukter. Hovedlageret i Moss betyr ikke bare mye plass til eksisterende produkter, men også en mulighet til å rulle ut nye og spennende produkter.