Aktuelt

Oversikt
training with insulators
27.09.2019

Stor suksess med Armaflex installasjonskurs

Tre installasjonskurs for isolasjonsinstallatører med "Tips & Tricks" ble gjennomført hos Isopartner i Moss og Oslo, med stort oppmøte og engasjement.

Kompetanseheving hos Isopartner

Isopartner lagerfører en mengde tekniske isolasjonsprodukter og stadigvekk utvides produktutvalget. Da er det viktig å kunne kurse både kunder og ansatte og gi de den nødvendige kompetansen de trenger i sin arbeidshverdag. Det stilles stadig flere krav etter kompetansebevis og faglig opplæring fra oppdragsgiver og/eller entreprenørene. I flere år har Isopartner hatt flere type kurs sammen med produsent på sine avdelinger. 

Les også om tidligere Branntettekurs 

Installasjonskurs med rekorddeltagelse 

Andreas Papaleontiou, kursleder fra Armacell GmbH, var hos Isopartner i Oslo og Moss i tre dager. Over 45 personer fra 6 bedrifter var på kurset for å oppfriske og lære mer om riktig installasjon av Armaflex, hvorfor korrosion under isolasjon oppstår og hvordan dette kan unngås. 

Tilbakemeldingene fra kurset var meget positive, både fra bedriftsledere, deltagere og Armacell kursleder. 

"Jeg har lært en del nye ting av Andreas, men også fått noen tips om hvordan jeg kan jobbe effektivere" (Lasse, Kaefer Construction)
"Dette kurset anbefales for alle isolatører, uansett hvor lang erfaring man har fra før" (Bjørn, HNH Isolering)

Kurset hadde en varighet på ca 5 timer og besto av en teoretisk innledning og kartlegging, og ble deretter fulgt opp med installasjonstrening.