Aktuelt

Oversikt
brannmaling på stål
05.04.2021

Ny leverandør av brannmaling

Isopartner fortsetter med det gode arbeide å samarbeide med de beste leverandører i vår bransje.

Isopartner er stolt å kunne fortelle å ha inngått et samarbeid med ny leverandør av brannmaling, Jotun. - Jotun har et spennende produktutvalg på blant annet brannmaling, forteller Stefan Steisjö, Passiv brannsikringsansvarlig i Isopartner AS.

Jotun er en av verdens ledende produsenter av maling, belegg og pulver belegg. Jotuns virksomhet sikrer det aller best i malingssystemer og produkter for å beskytte og dekorere overflater i boligen, skipsfart og industrielle markeder. 

Steelmaster programmet fra Jotun - passiv brannbeskyttelse av stålkonstruksjoner

SteelMaster 60SB er et løsningsmiddelbasert brannhemmende akrylmaling som gir opptil 60 minutter brannbeskyttelse av strukturelt stål utsatt for cellulosebrann.

SteelMaster 600WF er en vannbåren, full EPA VOC-kompatibel og avansert teknologi, brannbeskyttelse og spesielt egnet for å tilby 60 minutter bærekraftig brannbeskyttelse for stålkonstruksjoner uten behov for ekstra strøk, noe som gjør det til en kostnadseffektiv brannbeskytter for å sikre integriteten til stålkonstruksjoner i brannsituasjoner.

SteelMaster 1200WF er det mest effektive, vannbårne, brannmaling som brannbeskytter stålkonstruksjoner opptil 180 minutter.

Eksempel på bruksområder:

  • Flyplasser
  • Kjøpesentre
  • Idrettsstadioner
  • Høye bygninger
  • Flerbruksutviklingsblokker