Aktuelt

Oversikt
Key Account Manager
01.09.2019

Trond Erik Johansen ansettes som Key Account Manager

Trond Erik Johansen (46) startet sin jobb som Key Account Manager (KAM) i Isopartner allerede 1. august og kommer fra Kaefer Construction hvor han vært prosjektleder de siste årene.

Mer enn 20 års erfaring fra isolasjonsbransjen

Trond Erik Johansen kommer fra stillingen som Prosjektleder i Kaefer Construction og har både lang erfaring og bred kompetanse fra bransjen og teknisk isolasjon.

I over 20 år har Trond Erik jobbet innen isoleringsfaget og Kaefer Construction. Først jobbet han som montør deretter som fagarbeider/formann innen industri og bygg. Senere gikk han over i en Juniorprosjektlederstilling for så å avslutte som Prosjektleder med Oslo som ansvarsområde.

Hovedfokus og prosjektene til Trond Erik var hovedsakelig innen bygg og anlegg og i senere tid jobbet han med bygg- og industrijobber i Oslo regionen.

Økt kompetanse og fagkunnskap

Over flere år har Isopartner utviklet seg til å være en stor aktør i det norske markedet på teknisk isolasjon. Med et godt produktutvalg, korte leveringstider og høy kompetanse er Isopartner et godt valg som hovedleverandør i isolasjonsbransjen.

- Vi i Isopartner er opptatt av kompetanse og fagkunnskap. Dette er viktige fortrinn og noe våre kunder er veldig opptatt av, sier Nordisk direktør Arne Schultz. - Gjennom ansettelsen av Trond Erik som Key Account Manager fortsetter vi å utvikle oss med mål om å være den foretrukne leverandøren av teknisk isolasjon.

- Etter 23 år i isolasjonsfaget som montør, formann og prosjektleder er jeg nå klar for nye utfordringer, forteller Trond Erik. Isopartner har vært en samarbeidspartner i min tidligere jobb i alle år og fremstår som en solid bedrift. Dette er en mulighet til å videreutvikle meg innen faget teknisk isolering og salg. Ikke minst kan jeg dele min kompetanse og know-how med bransjen, avslutter han.

Trond Erik Johansen

KAM, Isopartner AS      

Telefon: +47 48 03 81 65

E-post: trond.erik@isopartner.no

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Isopartner AS er Norges ledende isolasjonsgrossist med mer enn 25 års erfaring innen teknisk isolasjon. Selskapet er en del av IPCOM-gruppen, som er en allianse av europeiske isolasjonsgrossister og er i dag etablert med hovedkontor og lager i Moss, samt avdelinger i Oslo og Bergen.