Aktuelt

Oversikt
Godt nytt år 2020
30.12.2019

Takk for i år - et tilbakeblikk på 2019!

Året 2019 går mot slutten og et nytt tiår ligger foran oss. Det har vært et begivenhetsrik år for oss i Isopartner, takket våre kunder, samarbeidspartnere og kollegaer. 

Fokus på produktutvikling i 2019 

Vårt fokus i 2019 lå på å utvikle produktutvalget vårt. Goebel Group, med et stort utvalg av festemateriell og verktøy, inngikk samarbeidet med oss i januar. Festemateriell som Duplex skruer, er etterspurte produkter, spesielt i Offshore bransjen, hvor «Korrosjon under isolasjon» er en aktuell problemstilling. 

Lagerlokasjon og transportavtalene som Isopartner har i Bergen var utgangspunkt for et samarbeid om å kunne lagerføre prefabrikerte celleglassprodukter fra FOAMGLAS ® Owens Corning. Gjennom denne satsingen kunne vi nå levere Foamglas produkter på kort varsel hovedsakelig til kundeporteføljen vår på Vestlandet. Det har også blitt gjennomført kursing i bruk av Foamglas-produktene sammen med kundene våre. 

Enda et nytt produkt ankom vårt lager i Bergen høsten 2019: K-flex ECO IN CLAD. Dette cellegummiproduktet har vært etterspurt av våre kunder. K-flex ECO IN CLAD består av halogenfri cellegummi med polymer-belegg og er NORSOK godkjent. 

Isopartner avsluttet året med å annonsere at GLAVA lamellmatte blir et "nytt" produkt i utvalget vårt fra 2020. Samarbeidet mellom Glava og Isopartner er et strategisk valg mellom begge parter og kompetansebygging og utvikling i isolatørbransjen er en viktig motivasjonsfaktor for dette.

Nye ansikter og nordisk satsning

2019 var året hvor vi har styrket våre avdelinger med nyansettelser. Trond Erik Johansen begynte hos oss som Key Account Manager høsten 2019 og har en solid bakgrunn fra isolasjonsbransjen. Samtidig styrket vi økonomiavdelingen vår ved å ansette regnskapsassistent, Camilla Kuvene og Nordisk finansdirektør, Espen Kløvstad. Sammen med Arne Schultz, som Nordisk direktør for selskapene i Sverige (Profisol AB) og Norge (Isopartner AS) jobber man nå videre med en strategisk utvikling av IPCOM Nordic.

Kompetanseløft med Isopartner

Gjennom hele 2019 har vi gjennomført kompetanseløft hos våre kunder. Leverandørfredager i Oslo sammen med utvalgte leverandører er et populær møtested for kunder og leverandører. Isolatører, prosjektledere og produsenter utveksler informasjon og diskuterer aktuelle problemstillinger, samtidig som det går uformelle samtaler. 

Isodagen 2019 - vår tradisjonelle fagmesse - fant sted i Bergen. Utstillere som Armacell, Rockwool, Foamglas, Oryx, Coroplast, Paroc, Ulf Thulin AB (dukleverandør), Goebel og Climatech var på plass og interessen hos kundene var stor. Produsentene viser frem både nye produkter og løsninger, samtidig som det gjennomføres mindre seminarer. 

Installasjonskurs er populære kurs og noe vi skal videreføre også i det kommende året.