Aktuelt

Oversikt
flaske som ligger på bordet med champagne
29.12.2020

Nyttårshilsen fra oss i Isopartner

Vi vil takke kunder, samarbeidspartnere, leverandører og kolleger for året som går mot slutten. Et litt annerledes år enn vi trodde på samme tid i fjor.

Mye som endret seg i 2020

Et nytt år nærmer seg med stormskritt. Året 2020 som vi legger bak oss har vært et veldig spesielt år med tanke på Covid-pandemien som rammet Norge og hele verden.

Hverdagen for de fleste har brått endret seg og flere endringer skjedde raskt. Reisevirksomheten og kundebesøkene måtte innskrenkes vesentlig, derimot har digitale møter skutt i været. Vi har effektivisert arbeidsprosesser internt med blant annet å skanne ordre og bestillinger. Dette prosjektet har vist seg å være en suksess. Vi i Isopartner er veldig takknemlige for innsatsen våre medarbeidere har vist i 2020.

Digitale ordre fra kundene

Flere av kundene våre har gått over til bestillinger via vår egen webshop. Det å kunne bestille varer uansett hvilken tid på dagen, er noe våre kunder verdsetter høyt. Når man er logget inn, kan man enkelt og raskt få oversikt over egne ordre, fakturaer og bestillinger. 

Isopartner's mål for 2021 er å utvikle webshopen enda mer, slik at enda flere kunder velger å bestille varer via webshopen. 

Vi ønsker å takke våre kunder for deres tillit og tålmodighet i dette spesielle året og ser frem til et godt samarbeid i 2021!

Våre åpningstider

Onsdag 30.12. - vanlige åpningstider

Torsdag 31.12. - Nyttårsaften (Stengt)

Alle våre avdelinger åpner igjen mandag, 4. Januar