Aktuelt

Oversikt
Terostat belegg på et LNGanlegg
23.03.2021

Komplett sortiment på Foamglas

Visste du at Isopartner har et komplett utvalg av Foamglas produkter? Disse produktene har gode isolerende evner og har bevist sin termisk ytelse på lang sikt på grunn av sin hermetisk forseglet, lukket-celle, glass struktur.

Fordeler med Foamglas® isolasjon på offshoreinstallasjoner

Å bruke Foamglas isolasjon på Offshoreinstallasjoner gir fordeler i forhold til KUI (Korrosjon under isolasjon). Temperaturområde på Foamglas® isolasjon er mellom -268 til +400 grader

  Foamglas ® er ett lett, stivt og holdbart isolasjonsmateriale sammensatt av millioner av helt forseglet glassceller og tilbyr en unik kombinasjon av egenskaper som blant annet langvarig isolasjonsevne. Den er tilgjengelig i et bredt spekter av former og størrelser for å tilfredsstille ulike byggekrav og industrispesifikasjoner.

  • Uorganisk: Kan ikke råtne, og er dermed bestandig mot skadedyrangrep.
  • Trykkfast: Risikofritt bruk som lastbærende varmeisolasjon.
  • Ubrennbar: Ufarlig oppbevaring og håndtering. Ingen flammespredning.
  • Damptett: Materialet er ugjennomtrengelig for vann og damp og inneholder allerede en fuktbarriere. Den konstante varmeisolasjonen bevares over flere tiår. Er ugjennomtrengelig for radon.
  • Formbestandig: Ingen vridning, utbuling eller kryping. Lav varmeutvidelseskoeffisient, nesten som med stål og betong.
  • Miljøvennlig: Etter generasjoner med bruk som termisk isolasjon kan FOAMGLAS® resirkuleres: Som fyllmasse eller varmeisolerende granulater. Meningsfull miljøvennlig resirkulering gjennom gjenbruk.

  Avstandsisolering med Foamglas

  FOAMGLAS® Terostat Spacer Systems er et nytt avstandsisoleringsprodukt fra FOAMGLAS® Owens Corning hvor avstandselementer er limt innvendig på celleglass-skålene for å få avstand mellom innsiden på skål og rør. Dette er installasjonsvennlig, kostnadseffektiv og lite utsatt for korrosjon under isolasjon. En annen fordel til Foamglas Terostat Spacer System er de akustiske egenskapene. 

  Isopartner i Bergen har begynt å lagerføre, i tillegg til Foamglas tetningmasser, dette produktutvalget:

  Korte leveringstider på prefabrikkert FOAMGLAS®-isolasjon

  Lokalene til Isopartner på Kokstad i Bergen egner seg utmerket til å kunne lagerføre de prefabrikkerte produktene til FOAMGLAS®. - Lagerareal på over 1.500m² og beliggenheten sentralt på Kokstad gjør dette mulig, forteller Gerry Hilt, regionsansvarlig i Isopartner avd. Bergen. - Både tilgjengelighet til produktene og ikke minst de gode transportavtalene Isopartner har, er viktige momenter. Vi kan sende isolasjonen over hele landet fra Bergen med korte leveringstider.