Aktuelt

Oversikt
Glava
17.12.2019

Et strategisk samarbeid for bransjen

Fra januar 2020 blir lamellmatter fra Glava Isolasjon tilgjengelig for Isopartners kunder.

Kompetansebygging og utvikling i isolatørbransjen er en viktig motivasjon for samarbeidet for begge parter.

– Dette er et spennende samarbeid om et viktig produktområde. Det er et viktig bransjefokus på miljø og redusert energibruk i bygg, sier Roar Steen Holst, markedssjef for teknisk isolering i Glava Isolasjon. Isolatører og utførende fagfolk må vite at produkter og løsninger installeres i henhold til kravene.

Samarbeid mellom Isopartner og Glava på teknisk isolasjn

(Bildet fra venstre: Trond Erik Johanssen, Arne Schultz, Roar Steen Holst, Jan-Thore Oseth)

Stort fokus på teknisk support, opplæring og riktig dokumentasjon

Installatør og isolatør er de som sikrer at produkter monteres riktig, og må ha kunnskapen om bruk av produktene.

Fra Januar 2020 blir GLAVA lamellmatter å finne på våre lagre i Moss, Oslo og Bergen. – Dette er et unikt samarbeid for bransjen, sier nordisk direktør i Isopartner, Arne Schultz.

– Vårt felles mål er å heve både kompetansen og kunnskapen innen isoleringsbransjen. Med Glava Isolasjon som leverandør vil våre kunder få tilgang til flere kvalitetsprodukter, teknisk kompetanse og verdifull rådgivning.


Isopartner AS er Norges ledende isolasjonsgrossist med mer enn 25 års erfaring innen teknisk isolasjon. Selskapet er en del av IPCOM-gruppen, som er en allianse av europeiske isolasjonsgrossister og er i dag etablert med hovedkontor og lager i Moss, samt avdelinger i Oslo og Bergen.

GLAVA® eies av det franske konsernet Saint-Gobain og består av forretningsområdene Glava Isolasjon, Weber og Gyproc. Selskapet er en av Norges ledende byggevareprodusenter innen isolasjon, mørtler og gipsplater.