Styrker produkttilbudet med Foamglas®

Webredaktør 11.02.2019

Isopartner AS styrker produkttilbudet til markedet ved å lagerføre celleglassisolasjon fra Foamglas i Bergen. Gjennom denne satsingen kan vi levere produktene på kort varsel, forteller Gerry Hilt.

Korte leveringstider på prefabrikkert FOAMGLAS®-isolasjon

Lokalene til Isopartner på Kokstad i Bergen egner seg utmerket til å kunne lagerføre de prefabrikkerte produktene til FOAMGLAS®. - Lagerareal på over 1.500m² og beliggenheten sentralt på Kokstad gjør denne satsingen mulig.

- Denne lagerføringen kommer kundene våre til gode, forteller Gerry Hilt, regionsansvarlig i Isopartner avd. Bergen. - Både tilgjengelighet til produktene og ikke minst de gode transportavtalene Isopartner har, er viktige momenter. Vi kan sende isolasjonen over hele landet fra Bergen med korte leveringstider.

Fordeler med Foamglas® isolasjon på offshoreinstallasjoner

Å bruke Foamglas isolasjon på Offshoreinstallasjoner gir fordeler i forhold til KUI (Korrosjon under isolasjon). FOAMGLAS® Terostat Spacer Systems er et nytt avstandsisoleringsprodukt fra FOAMGLAS® Owens Corning hvor avstandselementer er limt innvendig på celleglass-skålene for å få avstand mellom innsiden på skål og rør. Dette er installasjonsvennlig, kostnadseffektiv og lite utsatt for korrosjon under isolasjon.

En annen fordel til Foamglas Terostat Spacer System er de akustiske egenskapene. 

Isopartner i Bergen har begynt å lagerføre, i tillegg til Foamglas tetningmasser, dette produktutvalget:

Kort om produktet Foamglas®

FOAMGLAS® er ett lett, stivt og holdbart isolasjonsmateriale sammensatt av millioner av helt forseglet glassceller og tilbyr en unik kombinasjon av egenskaper som blant annet langvarig isolasjonsevne. Den er tilgjengelig i et bredt spekter av former og størrelser for å tilfredsstille ulike byggekrav og industrispesifikasjoner.

Andre fordeler er:

  • Ubrennbarhet
  • Uorganisk
  • Miljøvennlig

Du kan lese mer i Foamglas brosjyren "Facts & Figures - Prefabricated and pre-assembled product range" (kun engelsk)

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner