Nettbutiken i ny responsiv design

Webredaktør 16.01.2017

Det skal være enkelt for kundene våre å handle teknisk isolasjon hos Isopartner. Nå kan du gjøre dette enten via din smarttelefon, ditt nettbrett eller din PC. Nettsiden vil tilpasse deg din skjermstørrelse.

Å handle teknisk isolasjon - hvor som helst og når som helst ved hjelp av responsiv design

Det er blitt et krav om at nettsider må kunne vises like godt uansett hvor stor skjerm de vises på, og flere og flere nettsteder bruker det som kalles responsiv design. Responsiv design innebærer at visningen av nettsiden tilpasses slik at den blir optimal for skjermstørrelsen. Det betyr at en nettside vises ulikt på en smarttelefon og en pc-skjerm, men at brukeropplevelsen blir best mulig uansett hvor stor skjermen er.

Å være mobiltilpasset var et av de viktigste målene våres i fjor. Isopartner's filosofi å handle hos oss skal være enkelt for kunden, står fortsatt øverst. 

Nettbutikken vår tekniskisolering.no har fått et nytt utseende i responsiv design. Med dette menes at nettsiden leveres na til alle typer enheter, som smartphones, nettbrett og PC. Innholdet er tilpasset skjermstørrelsen. 

Gå inn i vår nettbutikk og test!

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner