Isopartner styrker seg ytterligere på Vestlandet med en nyansettelse

Webredaktør 18.09.2018

Som markedsledende grossist innen teknisk isolasjon i Norge, styrker ISOPARTNER AS sin posisjon ytterligere på Vestlandet med en nyansettelse.

- Det er med glede jeg kan meddele at Gerry Rene Hilt har takket ja til stillingen som Regionansvarlig på Vestlandet, sier Nordisk direktør Arne Schultz.

- Kundene er opptatt av kompetanse, kvalitet på produktene og ikke minst leveringsdyktighet. Med denne nyansettelsen understreker vi at vi tar kundene på alvor, sier Schultz og fortsetter, - Med mål om å gjøre kundene så fornøyd at de velger oss som hovedleverandør, har vi sterkt fokus på service og kvalitet i alle ledd. 

Kompetanse og kunnskap

Gerry kommer fra jobben som ISO ingeniør og operasjonell fagansvarlig for isolering i Beerenberg. Gerry har med seg bred kunnskap og kompetanse innenfor isolasjonsfaget og ikke minst en stor kontaktflate.

- Jeg trives med å etablere gode kunderelasjoner ved å jobbe veldig tett opp mot kundene. Verdien i dette ligger i bedre kommunikasjon mellom partene og om å bygge tillit, sier Gerry til oss. - Isopartner kjenner jeg fra den andre siden av bordet, og jeg ser veldig frem til å kunne «bytte plass». Jeg har tro på visjonen til Isopartner og ikke minst til IPCOM-Gruppen.

Gerry starter i Isopartner den 1. oktober.

 

Kontaktperson - pressemeldinger:

Arne Schultz, Nordisk direktør

Telefon: +47 90 75 32 81

E-post: arne@isopartner.no


 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Isopartner AS er Norges ledende isolasjonsgrossist innen teknisk isolasjon for industri og VVS, skip og offshore. Selskapet er en del av IPCOM-gruppen, som er en allianse av europeiske isolasjonsgrossister og er i dag etablert med hovedkontor og lager i Moss, samt avdelinger i Oslo og Bergen. 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner