Møt Isopartner og utvalgte leverandører på OTD i Bergen

Webredaktør 11.07.2016

Offshore Technology Days – OTD 2016 – vil være den 18. messen i rekken av dette årlige arrangementet, som veksler mellom Stavanger og Bergen. Over 350 utstillere samles fra 19. til 20.oktober. Isopartner vil være en av dem! Besøk oss på stand B-3028.

I motsetning til ONS, har messen et nasjonalt fokus, og markedsfører seg under slagordet «We are the Norwegian Continental Shelf». Gjennom de siste årene har det vært den største årlige norske olje- og gassutstillingen. Den tiltrekker seg nærmere 30 000 besøkende fra 28 nasjoner, og 350 utstillere – noe som gjør den til en av de raskest voksende oljeutstillinger i verden.

Samarbeidet som gir kunden en trygg handel

Møt Isopartner og leverandører som Armacell, Insulcon, Atis, Rockwool og UTAB på stand 3028 i Hall B! 

Armacell Engineered Systems: Fra spesialkonstruerte isolasjonssystemer til komplette prosjektløsniner til olje, gass og petrokjemiske anlegg.

Insulcon: Leverer og utvikler høytemperatur- og slitesterke produkter (> 1600 °C), som ildfaste materialer og fiberprodukter.

Atis: Akustiske og termiske isolasjonsprodukter til industri, OEM, skipsverft m.m.

Rockwool: Isolasjonsprodukter til det industrielle markedet, samt skip- og offshore-industrien. Tilbyr et komplett produktutvalg og systemer for termisk, akustisk og brannsikker isolering.

UTAB: Spesialist på tekniske tekstiler for høye temperaturer.

Åpningstider under OTD: 

Onsdag, 19. oktober 10.00 - 18.00

Torsdag, 20. oktober 10.00 - 17.00

Registrer deg her og få din gratis inngangsbillet

 

Se filmen fra fjorårets OTD:

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner