«ORYX® Akademi» - branntettekurs for kunder

Webredaktør 28.02.2017

ORYX® Branntettekurs i februar samlet 50 deltagere og tilbakemeldingene var svært positive. Kurset ble arrangert i regi av Isopartner, sammen med leverandørene fra Oryx og Rudolf Hensel. 

Passiv brannsikring i teori og praksis

21. og 22. februar gjennomførte vi kurs innen branntetting og passiv brannbeskyttelse for våre kunder på Økern i Oslo. Kurset startet med en gjennomgang av lover og regler. Deretter ble deltagerne delt inn i grupper, hvor man hadde en produktgjennomgang av brannsikringsprodukter fra Rudolf Hensel, Zapp Zimmermann og Oryx.

Vil du vite mer om Oryx, trykk her.

Produkter fra kjente europeiske produsenter, som Rudolf Hensel og Zapp Zimmermann

Branntettingssystem fra Rudolf Hensel, brannskum fra Zapp Zimmermann og ikke minst Oryx-brannfugemasser, -brannmansjetter og -brannpakninger ble vist og presentert. Deretter ble disse produktene anvendt og brukt i en praktisk del ved at gruppene skulle branntette et kaldtvanns- og/eller varmtvannsrør i en rørgjennomføring. Kursdeltagere fikk testet ut produktene.

Kursdagen ble avsluttet med en branntest, hvor fagansvarlig fra Oryx, Jan Koster, testet brannegenskapene til en brannpakning, mansjetter og brannplate.

Vellykket kurs i passiv brannsikring hos Isopartner

Fagansvarlig i Isopartner, David Johansson, var meget fornøyd med arrangementet og responsen han fikk. «Det ble stilt mange gode spørsmål under den teoretiske delen, og vi hadde fine samtaler», sier David. Videre fortsetter han: »I de neste dagene vil sertifikatene lages ferdig og deles ut til deltagerne, og jeg håper at vi kan fortsette med slike kurs i tiden fremover».

Du finner flere bilder på vår facebookside

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner