Visste du at ...

Webredaktør 18.11.2015

... du finner nå alle produktene våre her på siden? Det er bare å klikke på "Produktkatalog" øverst til høyre og du er inne.

Interaktiv produktkatalog

Isopartner utvider sitt produktsortimentet kontinuerlig. Vi har oppfattet at mange av kundene våre ikke er klar over det mangefoldet vi kan tilby innen teknisk isolasjon. Samtidig har ikke alle mulighet til å kunne ringe inn bestillingene sine innen kontortiden til Isopartner. 

Dette var noen av grunnene til å lage en webshop, hvor man har tilgang til alle produkter døgnet rundt. Ved å kalle det nå for Produktkatalog, er det enklere å forstår at man ikke må ha en ekstra innlogging, kun for å se produktene. Du kan altså finne frem til dokumentasjon og dimensjoner uavhengig av innlogging. 

Du kan laste ned og skrive ut viktig dokumentasjon når som helst i døgnet.

En enklere hverdag for kundene

- Å gjøre hverdagen til våre kunder enklere, er et av våre hovedprinsipper, forteller markedsansvarlig Ulrike Gjermundsen. - Tilgjengelighet og leveringstid er viktig for våre kunder, fortsetter Gjermundsen, - og da er en interaktiv produktkatalog med tilgang til alle våre produkter inkludert all informasjon og dokumentasjon er godt verktøy. 

Egen startside for din bransje

Enten du jobber innen marine & offshore, industri og VVS eller passiv brannsikring, får du relevant informasjon via din egen landingsside som du velger fra forsiden. 

Kontakt oss, dersom du trenger en veiledning eller om du ønsker tilgang til å logge deg inn. 

 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner