Isopartner prelanserte produktportefølje til marine- og offshorebransjen på OTD 2016 i Bergen

Redaksjonen 09.11.2016

- Det finnes vel ikke et mer passende sted enn OTD til å presentere vår nye produktportefølje til den norske marine- og offshorebransjen, sier adm. direktør i Isopartner, Arne Schultz.

Offshore Technology Days 2016

Offshore Technology Days 2016 gikk forrige måned av stabelen på Sotra utenfor Bergen, med mer enn 15 000 besøkende og 280 utstillere. Isopartner hadde flere av sine hovedpartnere på løsninger til bransjen med seg på standen: ATIS (akustiske isolasjonsprodukter), Insulcon (isolasjon for ekstremt høye temperaturer), Armacell, Rockwool, Utab, Econtras og IPCOM. 

LES OGSÅ: Isopartner åpner ny avdeling på Kokstad i Bergen »

 

- Vi er teknisk isolering!

- Vår visjon er at ingen skal være i tvil hvor de kan få tilgang til produkter, løsninger og kompetanse innen teknisk isolasjon. Jeg pleier å si "Vi er teknisk isolering", og vi er det fordi kundene våre ønsker seg en fullblods leverandør. Med fullblods mener jeg en leverandør som tilbyr løsninger innen passiv brannbeskyttelse, akustisk isolasjon, høytemperatur-isolasjon og termisk isolasjon. Hele spekteret, rett og slett. Takket være nære og kompetente partnere kan vi være en partner for våre kunder i marine- og offshorebransjen, sier Schultz.

 

Nominert til beste stand på OTD

Markedsansvarlig, Ulrike Gjermundsen, hadde grunn til å smile godt da Isopartner ble nominert til prisen for beste stand.  - Det er hyggelig at vi har lyktes med brandingen, men desto viktigere er det at vi fortsetter å leverere på merkevareløftet vårt, sier en fornøyd markedsansvarlig, som kunne rapportere et tosifret antall leads som følge av deltagelsen på Offshore Technology Days.

 

BESØK VÅR WEBSHOP »

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner