Enklere og smartere løsning på markedet fra Armacell som gir større sikkerhet ved brann

Webredaktør 27.02.2017

Armacell har utviklet en mye smartere og enklere løsning til det eksisterende produktet, Armaflex Ultima. Ikke bare kompletteres utvalget av lav-røyk produkter (Euroklasse B/BL-s1, d0), Armacell bidrar også til å oppfylle kravene til bærekraft. 

Minimal røykutvikling er avgjørende for folks sikkerhet i en brann

Med produktet Armaflex Ultima har Armacell satt en ny sikkerhetsstandard for teknisk isolasjon. Basert på patentert Armaprene teknologi, er Armaflex Ultima det første fleksible tekniske isolasjonsmateriale i verden med en brannklasse B / BL-s1, d0, og dermed gi uovertruffen sikkerhet i en brann.

Når det oppstår brann i en byggning er det som regel ikke flammene som dreper, men røyk. Innen noen få minutter, kan sikten bli så dårlig at folk mister retningssansene sine og ikke lenger klarer å komme seg i sikkerhet. Lav røyktetthet kan være et spørsmål om liv og død. De økonomiske effektene er også opsiktsvekkende: ifølge forsikringsbransjen fører hver tredje brann til skade på eiendom som beløper seg til mer enn 500.000 euro. Mange europeiske land har anerkjent at røyken utgjør et mye høyere farepotensial enn selve brannen og har skjerpet kravene til røykutvikling av byggevarer i sine byggeforskrifter.

Plateisolasjon til rør med ytre diameter opp til Ø 300 mm i rømningsveier

Ny: Open Tubes i brannklasse BL-s1,d0 brukes som en plate hvor røret inkl. isolering har en ytre diameter mellom > 89 mm og opp til 300 mm. På grunn av den ekstrem lave røykutviklingen i Armaflex Ultima kan produktet benyttes i rømningsveier iht. TEK 10.

Produktet Armaflex Ultima Open Tube er klassifisert som en en slange, men leveres i kartonger som plater med påtrykk brannklasse BL-s1,d0. Vanlige Ultima-plater har påtrykk med brannklasse B-s2,d0 og vil derfor ikke kunne installeres som en s1 på rør. 

Isopartner - forhandler av Armacell-isolasjon i Norge

Som forhandler av cellegummiisolasjon fra Armacell, kan Isopartner tilby isolasjon som både er bærekraftig og som gir økt sikkerhet ved rømning, dersom det skulle oppstår en brann i et bygg. Produktutvalget i våre lager er stor og leveringsdyktigheten er rask.

Kontakt kundeservice for bestillinger.

(Bilder: Armacell GmbH)

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner