Rockwool RTI lanserer lettere isolasjon

Webredaktør 18.11.2015

Vekt spiller en stor rolle i dag og i fremtiden. Rockwool RTI lanserer i disse dager en ny generasjon SeaRox brannisolasjon til A-konstruksjoner. Man har utviklet et nytt produkt med hensyn til mindre vekt på steinullproduktene deres.  

SeaRox FB 6000 - opptil 40 % vektreduksjon

SeaRox FB (brannplate) 6000-utvalget består av SeaRox FB 6020, SeaRox FB 6040 og SeaRox FB 6050. Disse brukes ved A-30 og A-60 klassifiserte skott- og dekk-konstruksjon i stål. Produktene er egnet til områder der lav vekt spiller en viktig rolle ombord, f.eks. på passasjerskip, marinefartøy og offshore forsyningsskip.

Kontakt oss på isopartner for mer info eller se i vår produktkatalog for dimensjoner. 

Se filmen til SeaRox FB 6000 her.

ProRox GRP 1000 - sterk og holdbar beskyttelse av isolasjon

Som fagperson vil kundene våre alltid etterstrebe et profesjonelt resultat. Noen installasjoner krever for eksempel en helt vanntett og lukket overflate (finish) som er sterk, har lang holdbarhet, er enkel å rengjøre og er motstandsdyktig overfor kjemikalier. En slik løsning gir god driftssikkerhet, lave vedlikeholdskostnader og begrensede energikostnader. 

ProRox GRP 1000 er en glassfiberforsterket polyestermatte som ligger mellom to lag med film. Materialet er laget av polyesterbinder, glassfiber og spesielle fyllstoffer. Ubehandlet er materialet mykt og føyelig slik at det er enkelt å dekke til isolasjonen. Det er også raskt og enkelt å skjære til ProRox GRP 1000 slik at den kan dekke isolasjonen der du ønsker. Polyesteren herdes ved bruk av ultrafiolett lys.

Herdingen gjør ProRox GRP 1000 helt vanntett og gir en optimal beskyttelse av isolasjonen.

 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner