Vellykket minimesse i Oslo

Webredaktør 03.11.2014

I forbindelse med utvidelsen av lageret i Oslo arrangerte Isopartner sammen med leverandører og kunder en fagdag / minimesse. I løpet av 4 timer var det nesten sytti mennesker innom. Det var både kunder, leverandører, ansatte i Isopartner, naboer m.m.

Vi takker kunder og leverandører for en vellykket fagdag og minimesse i Oslo.  

Åpent hus fra kl 14 - 18

Torsdag, 30.oktober inviterte vi kunder og leverandører til den offisielle åpningen av det nye lageret i Oslo med en fagdag litt utenom det vanlige.  "Dette er den førsten eventen vi gjennomfører i Oslo, og vi var veldig spente i forhold til oppmøte og respons", forteller markedsansvarlig i Isopartner, Ulrike Gjermundsen. De første kundene kom allerede før kl 14 og vi var dermed i gang. "Over 50 kunder var innom iløpet av de 4 timene vi hadde åpent hus", fortsetter Gjermundsen, "og det var veldig gledelig for oss".

Leverandører

"Vi inviterte 6-7 av våre største leverandører til fagdagen", forteller Arne Schultz, admin. direktør i Isopartner. "Leverandørene våre er viktige samarbeidspartnere for oss", sier Schultz, "og dette gjenspeiler seg igjen i det gode samarbeidet mellom Isopartner og kundene våre".

Ulf Thulin AB, leverandør av tekniske tekstiler for høy temperaturisolering, var veldig fornøyd med responsen. "Det var mange som var innom vår utstilling, og som ikke var klar over våre produkter", sa Douglas Hamilton i Ulf Thulin AB.

ROCKWOOL, som var representert med ROCKWOOL RTI og ROCKWOOL Skandinavia, viste frem og informerte om brannisolering av ventilasjonskanaler, tydeligvis et "hett" tema i bransjen. "Flere kunder var interessert i de nye produktene som oppfyller kravene til EI30 og EI60.", fortalte Trond Olsson, produktsjef i RW. Her var det også mulighet til å kunne prøve seg på montering av Universalrørskål. 

Salgsdirektør Gerner Jørgensen representerte Danmat A/S. "Mange av kundene til Isopartner var innom min stand, for å se på utvalget av bl.a. ventilkappisolering og ikke minst for å teste sitt øyemål i forbindelse med konkurransen". 

Armacell GmbH, som er en ny leverandør til Isopartner, stilte ut forskjellige produkter og kom i god kontakt med kundene. "Brannbeskyttelse er idag et stort tema i bransjen og vi ville vise frem et alternativ produkt som forhindrer brannspredning", forteller  Jørn Walstrøm. 

Nico Odenwald i Kaimann GmbH viste stolt frem den nye produktkatalogen som hadde kommet helt ferskt til lageret i Oslo dagen før. "Det er mange år siden vi har hatt en norsk katalog og jeg er stolt at vi kan vise den frem for første gang under denne messen", sier Odenwald. 

Paroc AB hadde med seg to representanter. Salgssjef Finn Svensson kunne vise frem nye produkter for brannisolering av kanaler. "Vi var veldig fornøyde med Isopartner's arrangement. Mange kunder var innom vår stand og vi hadde mulighet til å snakke med kundene direkte".

Tapeleverandøren, Stockvis Tapes, var også tilstede med sine produkter. Her samlet det seg kunder som bl.a. ville se på nye produkter og muligheter.

Konkurranse

Alle kunder som kom innom fagdagen hadde mulighet til å delta i en konkurranse. Leverandørene hadde stilt produktspesifikke spørsmål og det var de som stilte med premiene. 

"Det skapte plutselig mye engasjement rundt i lokalene. Kundene måtte finne mye av svarene på stand til leverandørene", sier markedsansvarlig i Isopartner AS, Ulrike Gjermundsen. "Det ble en del latter, litt fortvilelse men også aha-opplevelser."

Premiene var store og mange av kundene besvarte oppgavene riktig. 

... og vinnerne av konkurransen er ....

Landskamp billetter Ullevål: Ronny 
Manchester United-billetter: Marius 
Slazenger solbriller: Kjetil
Skjærebord: Robert 
DAB radio: Vebjørn
Ipad: Steinar

Vinnerne ble kontaktet av Isopartner.

Vi takker kunder og leverandører for en vellykket fagdag og minimesse i Oslo.  

Flere bilder finner du på vår Facebook-side

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner