Vi tilbyr ALT av teknisk isolajon

Webredaktør 04.06.2015

Vi i Isopartner forsøker hele tiden å være innovative og nytenkende. Sammen med kundene og produsentene prøver vi å finne nye produkter og løsninger som vil gjøre hverdagen enklere.

Utvidet produktspekter

I en tid hvor Europa fortsatt sliter med økonomi og lønnsomhet, kommer det som oftest frem nye innovative ideer. Å bli "grønnere" og ha miljøvennlige produkter blir mer og mer aktuelt.

Vi ønsker å kunne tilby kundene våre ALT av teknisk isolasjon, både "grønn" isolasjon, isolasjon som er fri for helsefarlige stoffer, isolasjon som ikke brenner og mer.

Produkter halogenfri cellegummi (NH Armaflex) er godkjent i den maritime sektor. Det er faktisk ikke alle våre kunder som kjenner til hele vårt produktutvalg. 

Halogenfri cellegummi som er godkjent for skip/offshore

NH Armaflex inneholder ingen halogener og er fri for brommerte flammehemmere. Siden produktet slipper ikke ut nedbrytende gasser under en brann, er bruksområde hovedsaklig på offentlige institusjoner, som barnehage, skoler og sykehus, men brukes også på skips- og offshoresektor. 

Produktet har en IMO FTP Code-godkjenning (Part 2 og Part 5), som er en internasjonal kode for applikasjoner av branntestmetoder. Part 2 er røyk-og gifttestmetoden, mens Part 5 er testmetoden for overflate brennbarhet. 

Kontakt oss på vårt kundesenter for mer informasjon. 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner