Isopartner styrker staben med en nyansettelse i Oslo

Webredaktør 20.08.2018

Isopartner styrker staben og har ansatt ny Salgskonsulent. Stefan Steisjö (53) har erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, spesielt innen passiv brannsikring, med en fartstid på over 20 år.

Over 20 års bransjeerfaring, med hovevekt på passiv brannsikring

Stefan kommer fra stillingen som prosjektleder i Byggimpuls AS. Han har lang og bred bransjeerfaring fra bygg- og anlegg, spesielt innen passiv brannsikring både fra det norske og svenske markedet. Han tiltrer jobben som salgskonsulent 3.september og vil ha kontor på Økern ved vår Oslo avdeling.

Stefan er sertifisert gjennom FROSIO 476, et inspeksjonskurs innen fagområdet overflatebehandling og isolering.

FROSIO er en organisasjon som kvalifiserer og sertifiserer personell på alle nivåer i en organisasjon; ledelse, produksjon og inspeksjon av arbeid innen korrosjonsbeskyttelse og overflatebehandling.

I 2012 etablerte FROSIO et lignende system for opplæring og sertifisering av isoleringsinspektører.

Intern organisasjonsendringer

Med denne nyansettelsen gir David Johansson stafettpinnen videre til Stefan Steisjö som ny ansvarlig for Passiv Brannsikring. Med økt fokus på innkjøp og produktutvikling trer David inn i ny stilling som Innkjøp-/ og Produktansvarlig. Isopartner styrker dermed også fokuset og innkjøpssamarbeidet med både leverandører og produsenter.

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner