Isopartner lanserer ny serie av produkter innen passiv brannbeskyttelse

admin 13.01.2017

Under merkenavnet Oryx, inspirert av en afrikansk antilopeart som tåler svært høye temperaturer, lanserer Isopartner i disse dager en ny serie av produkter for passiv brannbeskyttelse. David Johansson (bildet) og hans kolleger har allerede presentert løsningene for noen av våre kunder og tilbakemeldingene har vært svært positive. 

Oryx - produkter for passiv brannbeskyttelse til det norske markedet

Som en del av IPCOM-gruppen kommer vi til å fortløpende til å lansere nye systemer, produktserier og løsninger innen både akustisk isolasjon, høytemperatur og passiv brannbeskyttelse. Oryx er merkenavnet på en rekke høykvalitetsprodukter til passiv brannbeskyttelse som vi i første omgang vil ta inn på lager i Moss og Oslo. Se presentasjon av Oryx-produktene under:

ORYX er spesialister på passiv brannsikring i bygninger, og kan tilby løsninger til de fleste bruksområder, så som brannbeskyttelse av bærende konstruksjoner/profiler samt branntetting og –fuging av gjennomføringer for rør, kanaler og kabler. Alle våre produkter og løsninger er testet i henhold til gjeldende standarder.

Produkter og kompetanse

David Johansson har opplevd mye positiv respons på produktene, men understreker at Isopartner også sitter på mye kompetanse i bruken av produktene, noe kundene vil komme til å oppleve mer av fremover. - For en del år tilbake gjennomførte vi en minimesse i Oslo, hvor vi blant annet presenterte nye produkter innen passiv brannsikring. I det siste har vi deltatt på messer i inn- og utland og vi avsluttet 2016 med et frokostseminar om brannisolering og brannkrav i rømningsvei. I februar arrangerer vi første kurs/sertifisering i Oryx-produktene.

Produktene finner du i vår webshop www.tekniskisolering.no

Kontaktpersoner:

David Johansson, Salgsingeniør og distriktsansvarlig Øst
Morten Nagelsen, Salgsingeniør og distriktsansvarlig Vest
Trond Løken, Salgssjef

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner