IPCOM deltar på messe 2016

Webredaktør 26.08.2015

Annenhvert år treffes fagfolk, leverandører, produsenter, kunder og flere fra alle verdens land på Europas største isolasjonsmesse i Köln, IEX-messen (Insulation Expo Europe). IPCOM Gruppen kommer også til å delta på denne messen.

Insulation Expo Europe

Messen finner sted i tiden 11.-12.mai 2016.

Den het tidligere ISO-messe og arrangeres annenhvert år enten i Wiesbaden eller i Köln. Messeområdet i Wiesbaden har blitt for lite, og derfor skal IEX fra nå av arrangeres kun i Köln, hvor man har en utstillingsflate på over 7.000 m². 

Insulation Expo Europe har som mål å nå fagfolket fra hele verden, hvilket var en av grunnene til å endre navnet.

Temaer som vil være gjennomgående i Köln er blant annet isolasjon for varme-og kuldeisolering, lydisolering, brannisolering, men også mantlingssystemer og verktøy.

IPCOM goes IEX

IPCOM Gruppen vil delta under denne messen med en egen stand. Med 16 bedrifter fordelt over 9 land i Europa er IPCOM en av flere markedsledende aktører i isolasjonsbransjen. De største områdene IPCOM agerer i er Byggisolasjon og Teknisk Isolasjon.

Isopartner, som siden 2014 er en del av IPCOM Gruppen, har som fokus i å kunne tilby ikke bare produkter, men også totalpakker og løsninger for bransjen innen teknisk isolasjon. 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner