Isopartner blant utstillerne på IEX

Webredaktør 18.05.2016

I tiden 11. til 12.mai ble Europas største isolasjonsmesse arrangert i Köln. Isopartner var en del av utstillerne på IPCOM-stand.

Flere utstillere og besøkende

IEX-messen gikk over 2 dager og er isolasjonsbransjens møteplass hvor produsenter, forhandlere og utførende treffes. Fagmessen gjennomføres annen hvert år og har blitt et viktig treffpunkt for hele bransjen. I år hadde messen 200 utstillere mot 160 forrige gang og en økning på 10% på antall besøkende. Kostnadseffektivisering og energibesparelser både ved produksjon og bruk av isolasjonsprodukter har vært gjennomgående tema under hele messen.

IPCOM Gruppen var for første gang representert på IEX messen og interessen var meget stor. Gruppen, deriblant Isopartner, presenterte seg på en messestand på over 140m² med vekt på:

  • Akustisk isolasjon
  • Høytemperatur løsninger
  • Teknisk isolasjon
  • Passiv brannsikring

Man valgte å ikke vise produkter, men presentere alle mulige løsninger på egne TV-skjermer. Det var viktig å knytte kontakter og møte flere potensielle kunder. Vi hadde mange besøkende og tilbakemeldingene var stortsett positive.

Europamesterskap og IEX Award

"Isolatør EM" er et europamesterskap hvor de beste isolatørlærlingene i Europa treffes. Under de 2 messedagene skal de vise sine ferdigheter i isolatørfaget og konkurrerer om den beste plassen og Europamester-tittelen. I år møttes 10 team fra 9 forskjellige land. Norge ble representert med to lærlinger som kom fra henholdsvis Bilfinger og Kaefer Energy. Årets vinnerteam kom fra Polen.

Det er ikke bare ungdommen som blir hedret under messen, også utstillere kjemper om heder og ære.

Før IEX messen nomineres produktnyheter og prosjekter og siste messedag kåres en vinner til IEX Award 2016. Prisen indikerer innovasjon og produkter for varme-, kulde-, brann- og støyisolering. Den tar utgangspunkt i energieffektivitet, kostnadsbesparelse, garanti og levetid, leveringskvalitet og ikke minst produktpresentasjon. Årets pris gikk til et svensk firma

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner