Isopartner utvider produktutvalget med en ny leverandør

Webredaktør 23.01.2019

Isopartner er stolt å kunne fortelle å ha inngått et samarbeid med ny leverandør av festmateriell og verktøy, Goebel Group. - Goebel har et spennende produktutvalg på tilbehør som tenger, skruer, nagler og mer, forteller David Christensen, produktansvarlig i Isopartner AS.

Større fokus på festemateriell

Gjennom dette samarbeidet legger Isopartner enda større fokus på produkter som verktøy, tilbehør og festemateriell. Gjennom mange år har Goebel Group vært en god partner til IPCOM-Gruppen. Våre søsterselskaper i blant annet Østerrike og Tyskland har flere Goebel-produkter på lager og responsen fra kundene derfra er stor. - Kundene våre er opptatt av kvalitet og Goebel GmbH står for akkurat dette, forteller produktansvarlig i Isopartner, David Christensen. - Produktmiksen til Goebel er enorm. De har innovative løsninger som er anpasset teknisk isolering. For eksempel problemstillingen rundt «Korrosjon under isolasjon»; her har Goebel utviklet nye skruer, som vi har valgt å ta inn i vårt produktsortiment, avslutter David.

Om Goebel Group: Grunnlagt i 1979 i Düsseldorf (D). Har produksjon i nærheten av Düsseldorf og avdelinger i Nederland, Frankrike, Polen, USA og Mexico. Over 55 medarbeidere, 10.000 produktartikler, 13.500 m² fasiliteter (produksjon/lager/kontor) og kunder over hele verden.

Ta kontakt med Isopartner i dag for priser og mer informasjon!

Produktene finner du i vår webshop og brosjyren om "Korrosjon under isolasjon" kan du laste ned her.

 

Bildet til høyre: David Christensen (Isopartner AS), Carsten Busch (Goebel Group), Marcel Goebel (Goebel Group), Gerry Hilt (Isopartner AS)

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner