FeuerTRUTZ 2018 – en europeisk messe innen brannbeskyttelse

Webredaktør 23.02.2018

FeuerTRUTZ har etablert seg som den eneste messen i Europa med spesielt fokus på forebyggende brannbeskyttelse og vokser år etter år siden sin begynnelse for 7 år siden.

Varemerket ORYX® ble introdusert og godt mottatt

IPCOM hadde i år for første gang en egen stand for sitt varemerke ORYX®. Kathrin Rodenberg, Sales og Marketing Manager for ORYX®, var meget fornøyd over responsen. Selveste stand hadde en størrelse på over 72 m2. Den var veldig godt besøkt og det var mange gode tilbakemeldinger fra kunder og besøkende, men også messearrangør skrøt uhemmet av messestand.

«Det som er viktig for oss er å kunne vise frem produktløsningene og i hvilket områder produktene anvendes. Vi har konsentrert oss om å bruke en type 3D-system på hjemmesidene våre, hvor kundene kan direkte gå inn i bygget og så kan finne frem hvilket produkt han skal bruke», forteller Kathrin videre.

"Å ha en stand som viser frem løsningene for passiv brannsikring
var viktigere for oss enn å ha en mengde produkter utstilt"

Kathrin Rodenberg, Sales & Marketing Manager ORYX® 

 

Klikk på linken for å laste ned filmen vi har laget om og av messen.

Isopartner som var på besøk på messen, kunne tydelig se at denne formen for messestand var vellykket. Besøkende flokket seg rundt TV-skjermene for å kunne teste 3D-touch screene selv. «Hvorfor skal vi vise frem de samme produktene som nabostand har?» spør Kathrin oss og vi nikker samtykkende. Det var mye mer spennende å bruke en av de TV screens.

Vi hadde med oss noen kunder, og følgende resonans hadde de:«Messen var et høydepunkt for oss. Vi kunne se og ikke minst snakke med produsenter og de strategiske partnere til ORYX®», forteller kundene oss. «De to dagene på messen, gikk veldig fort og vi håper at vi kan komme tilbake neste år», avslutter de.

Fakta om FeuerTRUTZ 2018:

  • startet som egen messe i 2011
  • har spesialisert seg på brannbeskyttelse i bygg
  • messen finner sted i Nürnberg, som ligger i den sørlige delen av Tyskland
  • 286 utstillere fra 16 land
  • 8000 besøkende i år, som er en økning på over 10 % i forhold til forrige år

Brannbeskyttelseskongress

FeuerTRUTZ er ikke bare en utstillermesse, det finner også sted en stor kongress på samme tid i samme bygg i tillegg til mindre fagseminarer.

Kongressen er så å si høydepunktet under FeuerTRUTZ med over 1300 deltagere. Her treffes bransjefolk for å diskutere og tar opp viktige tema som gjelder for det europeiske markedet. I år lå fokuset blant annet på:

  • Brannbeskyttelse og økonomi - gjør brannbeskyttelse bygningen dyrere? (Greenfell-tragedie i 2017)
  • Om forskjellige koder som gjelder i bransjen
  • Brannvern og tilgjengelighet
  • Teknisk tilsyn og objektovervåking

Flere bilder finner du her.

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner