Fagmesse «Teknisk isolasjon»

Webredaktør 27.04.2016

Isopartner arrangerte sin andre fagmesse torsdag 21.april. Messen ble gjennomført i de nye lagerlokalene på Kokstad i Bergen. Isopartner’s fagmesse er en møteplass for leverandører, kunder og kontakter og med mange forskjellige temaer innen isolasjonsfaget.

Interesse og engasjement

I løpet av 4 timer var både gamle og nye kunder innom lageret. Responsen var bra og diskusjonene og prat rundt bordene gikk flittig. Representanter fra følgende produsenter hadde sine utstillinger:

Rockwool RTI - Paroc AB - Danmat - Armacell GMBH - Kaimann GMBH - Insulcon n.v. - Ulf Thulin AB - Stokvis Tapes

Som en distributør av teknisk isolasjon er Isopartner veldig opptatt av produktutvalget, tilgangen til produktene og ikke minst den faglige kompetansen som produsentene tilfører bedriften. Samtidig er Isopartner bevisst på å vise det tette samarbeidet mellom Isopartner og leverandørene.

Tema som "Korrosjon under isolasjon"

Det viser seg at interessen for slike bransjetreff er viktig for våre kunder. Å kunne utveksle erfaring og diskutere løsninger og ideer direkte med produsent er unikt. Som for eksempel viser det seg at "Korrosjon under isolasjon" er et viktig tema i bransjen og kundene våre er opptatt hvordan man kan forebygge eller dempe korrosjon. Vi har skrevet en artikkel om dette tidligere. 

Leverandørene våre forteller oss, at det var stor respons på deres stands og stor interesse for deres produkter og -løsninger. Det ble diskutert tekniske detaljer og løsninger som kan hjelpe kundene videre i deres hverdag.

Tilbakemeldinger fra begge hold var utelukkende positive. 

Produsentenes utstillinger besto av temaer som:

  • Korrosjon under isolasjon
  • Rørskålløsninger for industri- og prosessisolering
  • Branntetting av rørgjennomføringer med cellegummi / Å dempe korrosjon under isolasjon
  • Cellegummi: beskyttelse mot mekanisk belastning
  • Høytemperaturisolasjon - nye produkter og løsninger
  • Nyheter med plastmantling og tapeløsninger
  • Tekniske tekstiler for høye temperaturer 

Et samarbeid som kommer kundene til gode 

Kundene våre er opptatt av responstid, leveringsdyktighet, lokal forankring og produktkvalitet. Isopartner er opptatt å oppfylle disse kravene fra kundene.

Ved å gjennomføre en fagmesse med tema "Teknisk Isolasjon", har vi blant annet muligheten å vise frem det store produktspekteret sammen med produsentene. 

"Å invitere 7-8 av våre største leverandører til en fagmesse, gjenspeiler et godt samarbeid mellom Isopartner og produsentene", forteller Arne Schultz, admin. direktør i Isopartner. "Leverandørene er viktige samarbeidspartnere for oss, og dette samarbeidet kommer kundene våre tilgode."

På slutten av dagen hadde vi en trekning av DAB-radio og nettbrett. Vinnerne ble kontaktet og gavene ble tilsendt. 

 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner