Vil du vite mer om teknisk isolasjon?

Webredaktør 19.04.2016

Torsdag, 21.april gjennomfører vi fagmesse sammen med produsentene på teknisk isolasjon i det nye lageret vårt på Kokstad. 

Ny lagerlokasjon

I anledning med vår etablering i Bergen og Kokstad, vil vi ha en messe og fagdag i Kokstadveien. Ved å etablere seg på Vestlandet, styrker Isopartner sin konkurransekraft og bekrefter overfor sine kunder at de taes på alvor. Tilgjengelighet og leveringsdyktighet er viktige parametre for valg av en leverandør. 

Driften av lageret på Kokstadveien har kommet i gang. Varer er på plass og de første kundene har allerede begynt å handle.

Konkurransefortrinn for kundene

- Lokal forankring, nærhet til markedet og aktørene er avgjørende for videreutviklingen. Gjennom lang erfaring, kompetansen og dyktige medarbeidere er vårt mål å skape konkurransefortrinn for våre kunder og partnere, forklarer administrerende direktør Arne Schultz. 

Program og utstillerliste til messen, 21.april

• ROCKWOOL - Korrosjon under isolasjon / Isolering av VVS- og prosessrør / Lettvekts- og vanntette isolasjonsløsninger
• PAROC - Rørskålløsninger for industri- og prosessisolering
• ARMACELL - Innovative cellegummiløsninger for industrien / Branntetting av rørgjennomføringer / Dempe KUI med Armaflex-løsninger
• KAIMANN - Cellegummiisolasjon på 1,2m / beskyttelse mot mekanisk belastning (Kaiflex Protect Solutions) /Kaiflex KKplus S2 -systemer
• INSULCON - Høytemperaturisolasjon med Insulfrax / løsninger
• DANMAT - Plastmantling: PVC-bend / Ventilkapper / isolerte røroppheng for varme-installasjoner
• STOKVIS TAPES - Effektive tapeløsninger

I tillegg kommer ULF THULIN AB, en spesialist og leverandør på tekniske tekstiler for høye temperaturer. Dukproduktene anvendes på overflate.

Vi trekker tre heldige vinnere på slutten av dagen.

 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner