Et tilbakeblikk på året som har gått

Webredaktør 11.12.2017

Vi har tatt en oppsummering av året 2017 og spurt oss "Hva er det egentlig som har skjedd?" Så la oss ta et kort tilbakeblikk på året som nærmer seg slutten.

Flere nye ansikter i Isopartner

Når vi ser tilbake på året 2017, kan vi se tilbake på et år som har vært innholdsrikt og spennende. Blant annet har vi ansatt flere nye medarbeidere:

  • Nina de Flon Fensbekk startet hos oss som HR- og økonomiansvarlig 1.november.
  • Thomas Aaslund begynte i sin jobb som Salgsdirektør 1. oktober.
  • Andrea Aaker startet i Isopartner som Regnskaps- og administrasjonssekretær allerede 1. august.

Et større utvalg på nye produkter

I 2017 startet vi for fullt med Passiv Brannsikring og ORYX® - en ny serie for Passiv brannsikring - introduseres. David Johansson har gjennomført flere kurs med våre kunder og introdusert de nye ORYX-produktene. Dette har slått godt an og tilbakemeldingene har vært positive. 

Et annet produkt som vi har tatt inn i vårt sortiment er en ny lamellmatte av glassull, AUSTROFLEX, noe som også ble omtalt i mediene

Lettere isolasjon

I vår bransje dukket det opp et ord som man kunne vel kalle for bransjens "Buzz Word": Lettvekt. Spesielt innen skipsbygging er det viktig med isolasjon som ikke veier så mye. Vår gode samarbeidspartner ROCKWOOL RTI har utviklet og produsert SEAROX Light Weight Solutions. Disse produktene hadde vi allerede i sortimentet vårt, men vi utvidet dette ytterligere i 2017. 

Vekt i seg selv er en viktig faktor innen isolasjonsbransjen. I høst skrev vi en artikkel rundt dette. 

Åpningstidene våre i romjulen 2017 

Når dette året nærmer seg slutten, er det også tid for varetelling. Varetelling gjennomføres i Isopartner i romjulen. Derfor vil vi ha begrenset bemanning på våre lokasjoner i Bergen, Oslo og Moss. Vi ber kundene våre å være tålmodige de dagene. 

 

Med dette ønsker vi å takke kunder og samarbeidspartnere for året som går mot slutten og ser frem til året 2018.

God Jul og Godt Nytt År! 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner