Det første året i Bergen – hvordan har det gått? Vi spurte kunder og ansatte

Webredaktør 27.04.2017

Vi besøkte Isopartner i Bergen for å spørre hvordan de ser tilbake på det første året og vi inviterte noen kunder til en prat om vår satsing på Vestlandet

Admin. Direktør Arne Schultz uttalte for ett år siden: - Målet med denne etableringen er å satse mer på markedet på Vestlandet. Mange av våre kunder befinner seg her og ved å kunne tilby rask levering og ikke minst tilstedeværelse, blir vi mer konkurransedyktige. Dette kommer igjen våre kunder til gode.

- Lokal forankring, nærhet til markedet og aktørene er avgjørende for videreutviklingen. Gjennom lang erfaring, kompetanse og dyktige medarbeidere er vårt mål å skape konkurransefortrinn for våre kunder og partnere.

Et ikke a-typisk lager

På et område med flere bilforhandlere stikker Isopartner seg greit ut. Foran bygget står det biler til ansatte eller kunder som henter varer, mens rundt omkring står mange nybiler. En grunn hvorfor det er så mange glassvegger på bygget var blant annet nabobyggene og at område blir enhetlig.  Man kan se at dette ikke er et a-typisk lager. Selve bygget har en flott beliggenhet, høyt over veien og lett synlig fra Kokstadveien.

Lagerkapasiteten er stor på Kokstad. Produkter som rørskåler, nettingmatter, cellegummi i alle varianter og en mengde tilbehørsprodukter fordeles på 1.500 m². Det er nesten 8 meter høyt under taket, slik at truck må brukes flittig. 

I fjor høst ble Morten Nagelsen (bildet øverst til høyre) ansatt som Distriktsansvarlig for Vestlandet. Morten kommer fra stillingen som distriktsansvarlig vest i WILO Nordic, og har lang erfaring fra industri- og VVS bransjen. Han har allerede møtt mange av Isopartner’s kunder på Vestlandet.

Etableringen markeres med en messe

Husker du egentlig når Isopartner åpnet dørene sine på Kokstad?

Den første bilen med produkter som skulle ligge på lager kom allerede 8.mars, men den offisielle åpningen var 21.april 2016. Isopartner inviterte gamle og nye kunder i Bergen til en fagmesse. Her ble ikke bare lageret og produkter vist frem, også produsenter som Rockwool, Armacell, Kaimann, Danmat m.fl. hadde utstillinger og var klare å svare på spørsmål. 

Enklere for kunden

Vi snakket også med kundene om hvordan de opplever Isopartner på Vestlandet. Det viser seg at hverdagen deres har blitt en del enklere. Kundene forteller oss at de er mer fleksibel. Dersom de mangler noe isolasjon, har de mulighet å "stikke oppom Kokstad" for å hente. Det sparer kunden både for tid, transportkostnader og ikke minst eget lagerhold. Tidligere bestilte man varene i Moss. Det resulterte i transportkostnader i tillegg til varekostnader, samt leveringstid. Samtidig måtte varene lagres på eget område. Dette slipper man idag.

- Det er hyggelig å komme til Kokstad og får rask betjening av Jerry og Jørgen, forteller oss Glenn. Nå ser vi frem til åpningen av Iso-shopen, en egen butikk kun for tilbehørsprodukter, som for eksempel kniver, tape, pensel og mer, avslutter Glenn i det han haster videre til jobben sin. 

 

Bilder: hovedbildet - Isopartner-bygget på Kokstad idag
bildet øverst til høyre: Isopartner-bygget januar 2016
bildet i midten til høyre: Glenn
bildet nederst til høyre: Morten, Jørgen og Jerry

 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner