Isopartner - forhandler av Armaflex cellegummi i Norge

admin 05.02.2014

Som en del av vår nye markedsstrategi og vårt mål å styrke oss ytterligere, har vi nå gleden å kunne fortelle våre kunder at vi øker bredden i vårt produktutvalg ved hjelp av Armaflex-produkter.

Armaflex AF med økende isolasjonstykkelse - isolasjon til kalde rør

Økt fokus på klima og energi, setter større krav til isolering. For bransjen vår betyr det økende isolasjonstykkelse på cellegummi.

Armaflex er fleksibel cellegummi-isolasjon med økende isolasjonstykkelse.
Produktet har en optimal kombinasjonen av en meget lav varmeledningsevne og ekstrem høy diffusjonsmotstand. Dette forebygger energitap og fuktopptak over lang tid.

Armaflex er spesielt godt egnet for bruk i offentlige bygninger og proseessindustrien pga dens gode brannegenskaper, her spesielt Armaflex Ultima, som det første cellegummiisolasjonsmaterialet med Euroklasse BL-s1, d0 (slanger) og B-s2, d0 (plater).

Effektiv kondenskontroll, aktiv Microban® antimikrobiell beskyttelse og gode brannegenskaper er korte stikkord som Armaflex kjennetegner.

Arne Schultz, Administrende direktør i Isopartner, forteller at avtalen med Armacell GmbH gir positive effekter for kundene våre. - Ved å kunne tilby kundene Armaflex cellgummi, sikrer vi målet vårt å være en komplett totalleverandør innen teknisk isolasjon.

Du finner produktene i vår kundeportal tekniskisolering.no

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner