Hvorfor velge Isopartner som din hovedleverandør?

Webredaktør 27.04.2016

Som erfaren innkjøper er du smertelig klar over at det kan koste bedriften dyrt å ha "feil" leverandør. Prosjekter kan forsinkes, det er vanskelig å få hjelp og svar hos leverandøren din og erstatningskrav kan komme når entreprenør har isolert med produkter som ikke har holdt mål eller manglet dokumentasjon. 

3 hovedgrunner hvorfor proffkunder velger Isopartner som sin hovedleverandør

1. Rask respons

2. Rask leveringstid

3. Best produktkvalitet

Vi er stolt over at kundene våre år etter år bekrefter at disse 3 grunnene er hovedargumentene for å velge oss som sin leverandør. Vi jobber til stadighet for å yte enda mer og være enda mer tilgjengelig. 

Én grunn til

Bransjen har blitt mye mer kostnadsbevisst og flere omstillingsprosesser er igang. Én type omstilling er at entreprenør reduserer lagrene sine for å spare kostnader. Man ønsker ikke å ha stort lagerhold selv og over lengre tid. Det er her Isopartner kommer inn!

4. Lokal forankring

Med et stort distribusjonslager i Moss, et lager sentralt på Økern i Oslo og det nye lager som ligger på Kokstad i Bergen har vi mulighet til å lagerføre alt av teknisk isolasjon for kundene. 

Å handle litt her og litt der

Isopartner kan tilby varene raskere enn produsenten, da vi har mulighet til lagerhold i våre lokasjoner i dag. I tillegg til det har vi mulighet til å levere «blandet» last, dvs at kunden kan både bestille steinull-produkter sammen med f.eks. festemateriell eller cellegummi. Det er ingen ekstra fraktkostnader forbundet med dette.

Å handle alt av teknisk isolasjon til prosjektene hos Isopartner gir et økt konkurransefortrinn for deg. Å handle derimot «noe her og noe der», forlenger både leveransen og gir økte transportkostnader.

 

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner