Å bygge tillit gjennom innovasjon og testing

Webredaktør 21.11.2017

Å bygge tillit for å lykkes å bringe nye produkter til markedet er helt avgjørende. Produsenter av isolasjonsprodukter bygger denne tilliten ved å teste produktene sine i henhold til krav og standarder, men også gjennom stadigvekk nytenking og innovasjon. Undersøkelser som Edelman Trust Barometer gjennomfører, viser at tilliten avhenger av næringslivets evne til å opptre med integritet og i større grad vise sitt bidrag til samfunnet.

Innovasjon og testing av isolasjon til Olje- og Gassindustrien

Å bygge tillit i isolasjonsbransjen betyr samtidig å være "opp-front" hele tiden og Armacell Engineered System gjør dette gjennom innovasjon og stadig testing av produktene. For å fortsatt sikre langsiktig ytelse av isolasjonssystemene, gjøres store anstrengelser for å teste materialene både internt og eksternt. Kvaliteten sikres ikke kun gjennom regelmessig intern testing, men også gjennom tilsyn og sertifiseringen av ledende institutter i henhold til internasjonale marine- og offshore-standarder som DNV, IMO, Bureau Veritas og NORSOK

Produkter til Olje- og Gassindustrien finner du i Isopartners sortiment

Visste du at Armacell Engineered Systems produserer, utvikler og tester termisk-akustiske isolasjonssystemer for olje- og gassindustrien? Gjennom samarbeidet med Armacell GmbH har Isopartner tilgang til produktene fra Armacell Engineered Systems, som er spesialist på elastomer-produkter til olje- og gassindustrien. Spør du oss på kundeservice, kan vi hjelpe deg videre.

Spørsmål?

Kontakt oss på telefon 69 24 40 80 eller fyll ut skjemaet for en uforpliktende samtale om dine behov.

Kontaktskjema ›

Nyhetsbrev på e-post

Meld deg på Isopartners nyhetsbrev, og motta jevnlige oppdateringer med aktuelt stoff for din bransje.

Meld deg på her ›

Member of: Partnere:

Some description

Umbraco CMS fra MarkedsPartner